HemAdr Barmark våren 2019 - påmelding og ventelister

Vi jobber nå med å få plass til alle som står på venteliste og/eller har måttet søke om gruppebytte e.l. Vi får dette i havn før treningene starter mandag 6. mai. Klikk på 'LES MER' for påmelding og info. BTW: Følg med på sms og mail.

 

2019-04-02
stevjes

For å utnytte de timene vi har til rådighet i trampolinehallen på en best mulig måte har vi endret litt på gruppeinndeling i forhold til hva vi hadde i vinter. Gruppene er nå delt inn slik at vi skal få mest mulig jevnstore grupper, med maks. 30 utøvere pr. gruppe.   

NB! Ved påmelding må dere huske å velge å velge rett gruppe og rett opplegg. Det er ikke mulig å melde seg på en trening og bytte på å være med på andre treningstider. Derfor er det viktig at dere leser nøye gjennom ved påmelding. Og husk det er førstemann til mølla, og de som ikke rekker å melde seg på må belage seg på venteliste.

Vi vil også fortsette planleggingen av høstens treninger for å sikre at vi får optimalisert våre treningstider i trampolinehallen og kan avslutte alle treninger senest kl.22.00.

Vi gleder oss til å se alle kidsa igjen.

::: PÅMELDING :::