Contest gruppen

Contest gruppen ble opprettet for våre mest ivrige medlemmer av våre trenere. Denne gruppen er ikke som de andre gruppene i Adrenalinformatet, noe som betyr at man ikke kan melde seg på via vanlig  påmelding. Treningene inneholder alt fra mental trening, til hvem som kan stå lengst på hendene. 

Hensikten med gruppen er å fungere som Adrenalins satsingsgruppe innenfor avdelingens grener - Freeski, Snowboard og Freeride. Det er ikke satt en nedre eller øvre aldersgrense for å delta i gruppen. Gruppen er for de av utøverne våre som viser størst lidenskap og interesse for sporten sin gjennom gode holdninger, utvikling/prestasjon og deltagelse på konkurranser. Contest gruppen er for et begrenset antall medlemmer fordi trenerne har tett oppfølging av deltagerne. 

De begrensede plassene tildeles de ulike grenene, og hovedtrenere plukker ut deltakerne til gruppen. Det er ingen påmelding, men naturligvis lov å melde sin interesse eller takke nei til gruppen om man blir spurt.

Noen vil kanskje oppleve at om de ikke er en del av Contest gruppen - ja så vil de ikke nå sine mål eller tro at de ikke er "gode nok". Dette stemmer ikke da mange av medlemmene våre er flinke nok, men kanskje de ikke enda har vist den innsatsen/viljen på treningene som trenere ser etter. Kanskje noen vil tro at om de ikke kommer med nå, så vil de aldri kunne få bli med. Dette er heller ikke slik gruppen fungerer, da trenere følger med på hver eneste trening i hallen og i bakken, og det foretas løpende vurderinger og "opptak". Vi ønsker å se det lille ekstra på treningene, det som utgjør forskjellen.

Vi ønsker å se nettopp deg, ja du, i contest gruppen vår :)  Men husk at vi kan kun vise dere verktøy kassen, det er deres jobb å bruke de riktige redskapene.