Velkommen til 3 Step-banen!

Heming Fotball har inngått en ny sponsoravtale med 3 Step IT. Sponsoravtalen innebærer blant annet at den doble 5'er-banen blir hetende "3 Step-banen".

2019-02-15
einarhoved

3 Step IT er et IT-tjenesteselskap som tilbyr livssyklushåndtering av IT-utstyr til privat og offentlig sektor gjennom 3 steg: finansiering, administrasjon og bærekraftig avhending. Bærekraft er en stor del av 3 Step ITs DNA og tar for seg mer enn bare miljø. Det innebærer også et sosialt aspekt – nemlig å gi tilbake.

«Vi mener at barneidretten er en viktig bidragsyter i barnas oppvekst og personlige utvikling. Det gir barna tilhørighet og en sosial arena for mestring. Vi heier på den fremtidige generasjonen, derfor investerer vi i den.» sier Truls Buchar, salgsdirektør hos 3 Step IT.

«Heming Fotball er stolt og glad for å ha fått en ny og langsiktig samarbeidspartner. Verdiene til 3 Step IT passer meget bra i Heming: "Positive og engasjerte", "Åpne og ærlige" og "Læring hver eneste dag". Vi gleder oss til å innarbeide "3 Step-banen" som begrep på Heming» sier Svein Gundersen, administrativ leder i Heming Fotball.


SAMARBEIDSPARTNERE
HEMING FOTBALL