Jon Mørland inn i forbundsstyret i NFF

Jon Mørland ble i helgen valgt inn i forbundsstyret til NFF som styremedlem for to år. Det er historisk for Heming å få en representant i denne posisjonen, og vi er svært stolte.

Jon trer med dette ut av sine verv i fotballstyret og hovedstyret.

2019-03-11
andrenh

Valgkomiteen begrunner valget på denne måten:

Valgkomiteens vurdering av nytt styremedlem:
Jon Mørland (51 år) har en bred og lang erfaring innen mange områder av norsk fotball – lokalt/bredde, nasjonalt og internasjonalt. Spilt aktiv fra barnefotball i Skarp- Tromsø til ungdoms- og seniorfotball i Lyn. Han har ett langt engasjement i sin klubb IL Heming som trener, styremedlem og nå som styreleder i Heming Fotball. Mørland var i sju år medieansvarlig og rådgiver for herrelandslaget i fotball. Han har jobbet tett på både trenere, ledere og spillere på øverste nasjonale nivå og har god innsikt i toppfotballen.
Mørland har lang yrkes- og organisasjonsmessig bakgrunn fra norsk samfunnsliv og politikk, bl.a. i utenrikstjenesten og informasjonssjef i UD. Han er en av landets fremste kommunikasjonsrådgivere med erfaring fra GeelmuydenKiese og de siste årene i eget selskap Mørland & Johnsen. De siste årene har han jobbet som rådgiver for Google Norge innen områder som skal styrke den digitale kompetansen i norske styrer.
Valgkomiteen mener at Mørland vil styrke forbundsstyret sin kompetansebredde innenfor viktig områder som har strategisk betydning for utviklingen av norsk fotball i årene fremover.


Jon selv sier følgende:

"Jeg er stolt og ydmyk over å skulle representere mønsterklubben Heming på det øverste nivå i norsk fotball de to neste årene."

Nils Ove Kjerstad overtar som formann i fotballstyret. Vi takker Jon for jobben han har gjort som styreleder for Fotball! Med to barn i klubben kommer vi til å se Jon mye på feltet, noe vi er glade for.

 

LES MER HOS NFF


SAMARBEIDSPARTNERE
HEMING FOTBALL