Billettsalg til NM-kampen | Heming-Stabæk

Onsdag 1. mai kommer Eliteserie-laget Stabæk på besøk på Hemingbanen. Ler mer om billettsalg og annen praktisk informasjon her.

2019-04-23
andrenh

Under den historiske NM-kampen mot Stabæk på Hemingbanen er det to typer billetter man kan kjøpe.

De ordinære billettene koster 50 kr for barn til og med 15 år, og 100 kr for voksne (eks. moms og avgifter). Barn med Heming-drakt kommer inn gratis! Disse billettene legges ut for salg på Ticketmaster torsdag 25. april. Det vil være 1800 billetter tilgjengelig for Heming, og 200 billetter tilgjengelig for Stabæk-fansen. Heming-barn oppfordres til å ta på seg Heming-drakten! Billettene gir tilgang til begge kortsidene, langsiden på motsatt side av klubbhuset, og på bakkeplan på langsiden hvor klubbhuset ligger. Kortsiden av banen mot KG9 er forbeholdt Stabæk.

I tillegg til de ordinære billettene kan man kjøpe billetter med tribuneplass med tilgang til peisestuen. Prisen for disse billettene er valgfri, men minimum 200 kr per billett. Alle inntektene går direkte tilbake til aktiviteten i Heming Fotball. For å kjøpe disse billettene tar man kontakt med stein@heming.no. Kun 70 plasser tilgjengelig.

Annen praktisk informasjon

  • Alle oppfordres på det sterkeste til å benytte seg av t-banen, sykkel eller at man går til Hemingbanen på kampdag. Når parkeringsplassen på Heming er fylt opp vil biler henvises til nærliggende parkeringsplasser på Slemdal, Svendstuen og Midtstuen.
  • Det vil være 2-3 kiosker på anlegget hvor man kan kjøpe mat og drikke.

SAMARBEIDSPARTNERE
HEMING FOTBALL