Treningsleirer i vinterferien

I vinterferien reiser tre grupper på treningsleir i både inn- og utland.

2020-02-11
andrenh

I tradisjonens tro reiser flere av ungdomsgruppene på treningsler i vinterferien. I år reiser G13, G14 og G19 til henholdsvis Kristiansund, Langesund og Mallorca.

G13

Gutter 2007 reiser til Kristiansund i Møre og Romsdal med 21 spillere fra fredag 14. februar til tirsdag 18. februar. På fredag reiser de rett etter skolen med fly til Kristiansund, og vil bruke den første dagen til å bli kjent med omgivelsene.

Alle spillere og ledere skal overnatte i Nordvesthallen, en innendørs kunstgresshall med tilhørende klubblokaler. Flere av dagene vil bestå av to fotballaktiviteter, hvor formiddagstreningen foregår innendørs på kunstgress, før man skal trene på Eliteserie-stadionet til Kristiansund Ballklubb på ettermiddagen. 

På søndag vil gruppen spille to kamper mot den lokale klubben Kristiansund Fotball (sammenslåing av Clausenengen og Kristiansund FK) på nevne stadion. Det blir spennende å se hva som rører seg av fotballspillere utenfor Oslo og omegn. Mandag 17. februar vil bestå av en restitusjonstrening, samt tur til Atlanterhavsbadet. Treningsleirens siste dag består av én trening og flytur hjem til Oslo.

Formålet med turen er naturlig nok å bli litt bedre i fotball, men det sosiale er vel så viktig. Gjennom hele oppholdet vil spillerne jobbe sammen i små grupper og konkurrere i alt fra fotball til matlaging.

G14


Gutter 2006 reiser til Langesund i Telemark og Vestfold med 15 spillere fra lørdag 15. februar til tirsdag 18. februar. Lørdag formiddag kjører de nedover til Bamble kommune for å komme tidlig i gang med treningsleirens første trening.

Alle spillere og ledere skal overnatte på Quality Hotell Skjærgården, og trene inne i Skjærgårdshallen. På søndag skal det spilles treningskamp mot Langesund på Slåttnes stadion, før man på mandag vil gjennomføre en restitusjonstrening, samt dra i badeparken i Langesund. Før hjemreise på tirsdag vil gruppen gjennomføre en siste formiddagstrening i Skjærgårdshallen.

Som med G13 er det sportslige selvfølgelig viktig, men det sosiale samholdet vil også styrkes med slike turer.

G19


Heming Fotball er veldig opptatte av at man skal ha noe å se frem til i de senere ungdomsår, og en av gulrøttene er å reise utenlands på treningsleir. G13 og G14 reiser som kjent innenlands, mens man på G16 og G19 reiser til sydlige strøk. I år er det kun G19 som reiser sørover.

Juniorgutta skal til Mallorca fra lørdag 15. februar til lørdag 22. februar. 17 spillere reiser nedover for å legge inn en ekstra innsats inn mot seriestart i G19 1. divisjon, og historisk sett så er disse turene svært innholdsrike med relativt godt vær og gode spilleforhold på både kunstgress og naturgress.

Hovedtrener Ryan Ashwood har allerede lagt en detaljert plan for alle dagene for å få et best mulig utbytte av oppholdet.