Mye å glede seg over i Heming Fotball

Det begynner å bli lysere og våren nærmer seg på Heming. Vi har nå meldt på over 150 lag til kommende sesong og det er mye å glede seg over i Heming Fotball om dagen.

2020-02-12
andrenh

I Norge ser vi en ny generasjon spillere ta steget inn toppfotballen. Spillere med ferdigheter tilegnet over en hel fotballoppvekst på kunstgress. Vi er utrolig stolte når vi ser hvor mange av disse som har spilt både barne- og ungdomsfotball i Heming. Dette er spillere vi ansatte trenere har trent i mange år, og som enda lenger har trent under ledelse av våre dyktige og ivrige frivillige foreldre. Det er spillere som har brukt utallige timer på Hemingbanen og som har jobbet knallhardt for å nå så langt. Det er eksempler som viser at Heming Fotball har et anlegg og et opplegg som legger til rette for utvikling.

Roar Arnstad, pappatrener og far til Kristian Arnstad sier det slik: «Heming har gått fra å være en skiklubb til å også levere topp fotballspillere. Fotballanlegget som er skapt har gitt en arena for de unge med god veiledning av gode foreldretrenere og god sportslig ledelse. Jeg tror det kommer en del flere spillere til «top 5 league» etter hvert. I tillegg til mange breddespillere som har opplevd leken med spiller fotball sammen og har hatt det fantastisk gøy».

Noen av spillerne som har tatt steget inn i toppfotballen de siste årene:

Margaux Lægreid – Stabæk

Cathinka Tandberg – Lyn

Kristian Arnstad – Anderlecht

Morten Thorsby – Sampdoria

Kristoffer Askildsen – Sampdoria

Tobias Bjørnebye – Sogndal

Oskar Opsahl - Vålerenga

Sakarias Opsahl – Vålerenga

Vi er stolte av våre gutter og jenter som har tatt stegene mot toppen, men vi er mest opptatt av de som er hos oss nå. Derfor er det morsomt å se hvor mange barn og ungdom som trener mye og som er på banen vår store deler av døgnet.

De som ønsker å spille fotball skal få et godt tilpasset tilbud i Heming. Dette gjelder både de som ønsker å trene 1-2 ganger i uka og de som ønsker 3-4 treninger i uka og som drømmer om å bli den neste Margaux Lægreid eller Kristoffer Askildsen. Vi har en utfordring med å holde de beste hos oss lenger i ungdomsfotballen. For oss handler det om å snu en tendens hvor mange tenker at de må til andre klubber for å bli gode. Vi jobber med å skape en kultur som gjør at de som ønsker å bli gode kan bli lenger i klubben og føle at de blir godt ivaretatt. Det handler om at spillerne skal føle at de er en del av et lag og en klubb de er stolte av. Den kulturen må ligge hos både trenere, spillere og foreldre.  Med både anlegg, ansatte og foreldretrenere i toppklasse er den ingen grunn til at vi ikke skal klare dette!

Heming Fotball er likevel mye mer enn de som drømmer om å bli best. Vi skal gi lokale barn og ungdom en aktiv oppvekst med oppturer og nedturer sammen med gode venner i et trygt og godt miljø. Dette gjelder uavhengig av nivå. Fotball er for alle! Vi gleder oss til våren kommer og vi kan gå i gang med en ny spennende sesong for alle spillere i Heming Fotball!