Suksess i Kristiansund

G2007 har vært på treningsleir i Kristiansund. 

2020-02-19
andrenh

21 spillere og 3 ledere reiste fredag 14. februar opp til Kristiansund for å bygge samhold og spille fotball i 5 dager. Gruppa skulle trene både innendørs i Nordvesthall1 og ute på Eliteserie-stadionet til Kristiansund BK.

Spillerne ble delt inn i fire lag som skulle konkurrere i alt fra småbanespill, quiz, tidtaking i sklia i badeland og andre fotballspesifikke konkurranser gjennom hele oppholdet. Lagene ble oppkalt etter fotballikoner fra Clausenengen FK: Ole Gunnar Solskjær, Øyvind Leonhardsen, Trond Andersen og Arild Stavrum. Gruppene kunne også få pluss- og minuspoeng for blant annet å komme for sent til oppmøtetider, ikke ha kontroll på egne eiendeler og gå over budsjett på butikken.

Gruppene hadde også én dag hver med kjøkkentjeneste, og vi kan med trygghet si at alle 13-åringene løste oppgavene med bravur. Det ble til og med diskusjoner om hvem som skulle få lov til å vaske gulvene (!).

87071651_567864957416779_5602261714910314496_n.jpg

Lag "Øyvind Leonhardsen" hadde kjøkkentjeneste på fredag. 

Lørdag

Dagens første trening ble gjennomført i Nordvesthall1 med mye småbanespill, før gruppa hadde lunsj og teori om restitusjon. På ettermiddagen spaserte spillerne bort til Kristiansund Stadion for å spille på stor bane med 9v9, med fokus på gjenvinning og det høye presset.

Søndag

Formiddagstreningen besto av noe lavere intensitet og belastning, hvor lagene konkurrerte i en fotballspesifikk hinderløype bestående av ulike tekniske øvelser. Alle treningene ble avsluttet med en kort småbaneturnering hvor de fire lagene spilte mot hverandre.

På ettermiddagen var det klart for kamper mot Kristiansund Fotball, hvor vi stilte med to jevne lag som spilte etter hverandre. I den første kampen tok det 10-15 minutter før vi kom i gang med spillet slik vi vet vi kan, men etter 70 minutter viste stadionuret 0-3 og seier til Heming etter scoringer fra Kristian Kjerkreit (corner), William Heggdal (innlegg rett i mål) og Aksel Bugge (overgang). Kamp nr. 2 skulle vise seg å bli jevnere rent resultatmessig, selv om vi i banespillet var noen hakk over Kristiansund. Kampen endte med seier 2-4 etter scoringer fra Aksel Eidsvik (etablert angrep), Oskar Woznica (etablert angrep), Mats Nordby (overgang) og Mats Frantsen (etablert angrep).

Vi takker Kristiansund Fotball for en fin opplevelse i ekte rufsevær på Nordvestlandet med regn og vind fra øst, vest, nord og sør.

Mandag

Dagens eneste trening bestod av 45 minutter restitusjonstrening inne i håndballhallen med aktivering av musklene på ulike måter, samt mye bevegelighetstrening. Siste halvdel av treningen bestod av avslutningskonkurranser og en kort turnering med småbanespill 5v5.

Etter lunsj tok vi den korte turen over veien til Atlanterhavsbadet. Her ble det også gjennomført konkurranse i sklia, hvor den gruppen som brukte kortest tid sammenlagt ble kåret til vinnere.

Etter middag hadde vi en viktig og flott seanse rundt temaet «Laget», hvor man diskuterte hvor viktig det er at man holder sammen i både med- og motgang, samt har tillit og respekt ovenfor hverandre. Kvelden ble avsluttet med tippekonkurranse på kampen Chelsea-Manchester United i regi av daglig leder i CFK. Vinneren av tippekonkurransen fikk et signert bilde av legenden og ikonet Ole Gunnar Solskjær.

86826099_1014323925616447_2827428347355594752_n.jpg

Kristian vant tippekonkurransen og mottok et signert bilde av Ole Gunnar Solskjær fra CL-finalen i 1999 av Jan Trygve Pedersen, daglig leder i CFK.

Tirsdag

Før avreise til Oslo gjennomførte vi en formiddagstrening i Nordvesthall1, samt pakking og utvask av lokalene.

Gjennom hele helgen har alle disse 13-åringene imponert lederne med sin orden, oppførsel og gode stemning i gruppa. Framtiden for denne gruppa inn i ungdomsfotballen ser veldig lys ut, og guttene vil oppleve mange fine stunder sammen.