Nye Koronaregler

NFF Oslo stanser alle kamper i fotball og futsal med umiddelbar virkning.

Treninger i barne- og ungdomsfotball fortsetter uendret slik vi har praktisert dette fram til nå, også innendørstreninger.

Alle våre spillere som er 20 år eller eldre får ikke lov til å trene eller spille kamper. I praksis betyr det at våre damelag og herrelag nå får en 3 ukers ferie fra all aktivitet.

Treningssenteret vårt må stenge ned, så våre spillere vil ikke kunne benytte dette til trening frem til 30.november.

2020-11-06
sveing

Stopp i all kampaktivitet i fotball og futsal fra og med i dag (06.november) til og med 30. november. Dette innebærer futsal i alle klasser, alle resterende seriekamper, KM kamper, alle kvalifiseringer, treningskamper og AKA liga, i tillegg alle cuper og turneringer. NFF Oslo lag vil ikke kunne delta i aktivitet utenfor Oslo. 

Les mer om nasjonale innstramminger i fotballaktivitet på fotball.no

 

Til alle foreldre som skal bruke anlegget på Heming i vinter!

Treninger i barne- og ungdomsfotball fortsetter som før, også innendørstreninger.

Vi ønsker dere fortsatt velkommen til anlegget, men tiden vi er inne i gir oss noen ekstra utfordringer. Her følger litt praktisk info som vi ber dere sette dere godt inn i!

Parkering

Vi har en liten og trang parkeringsplass, for å gi plass til så mange p-plasser som mulig. Det er i tillegg til fotball mange andre brukere av plassen, bl.a. andre Heming-idretter, Heming Treningssenter og barnehagen ved siden av.

Vi ber dere derfor kun benytte rundkjøringen innerst til å sette av eller hente barn som står klare. Hvis alle som skal hente fra trening venter i rundkjøringen, blir det fort kaos. Vi har opplevd at ambulanse ble forsinket fordi det stod for mange biler i veien som «bare ventet».

Bruk ledige p-plasser hvis dere må vente! Hvis dere må forlate kjøretøyet, anbefaler vi at dere aktiverer parkering med EasyPark. Det koster kr 5 per påbegynt kvarter, og går i all hovedsak til idretten!

Vi er i en mørk årstid, utstyr barna med refleks og kjør svært sakte og forsiktig på p-plassen! Vi har alle et ansvar for å unngå ulykker.

Covid-19

Vi forutsetter at de fleste er kjent med idrettens Covid-regler. Det er dessverre slik at vi ikke kan oppfordre til verken kollektiv transport eller samkjøring, så det gjør punktet om parkeringsplassen enda mer aktuelt.

Hvis dere beveger dere inn på anlegget, ber vi dere holde god avstand til andre (minst 1 meter) og registrere dere med mobil på QR-koder som er oppslått på den enkelte bane eller bygning.

Dessverre må vi inntil videre begrense antallet i fellesarealer innendørs, så dere kan ikke regne med å kunne kjøpe kioskvarer etc i resepsjonen i Nye Heminghallen.

Spillere får adgang til egne garderober der de kan legge fra seg sekker og skifte sko (på eget ansvar), men vi ber alle komme så ferdig skiftet som mulig! Konkret info får spillerne fra sine respektive trenere.

Kom til treningen når den begynner, og forlat anlegget når treningen er over.

Glemmetøy

Vær nøye med å merke klær og sko, og be barna/ungdommen være ekstra nøye med å sjekke at alt blir med hjem igjen. Vi har i Covid-perioden begrenset adgang til «glemmekasser»! Hvis tøy som samles inn er merket, vil eier bli kontaktet.

 


SAMARBEIDSPARTNERE
HEMING FOTBALL