Heming Fotballs fotballskoler og camper i sommer!

Opplegget er klart for sommerens fotballskoler og camper. Vi har noen nye tilbud som vi håper våre medlemmer vil sette pris på, og vi åpner også opp for eksterne spillere.

Last ned oversikten her. Vi har ulike opplegg i skolens sommerferie de to første og siste ukene, uke 25-26-31-32

2021-02-23
Julianmads1

I sommer arrangerer vi Fotballskoler og Camper. Camoene i første og siste uke av skoleferien. Samtidig har vi ordinær fotballskole, men i år har vi tilnærmet gratis fotballskole de andre uken i sommerferien og den nest siste, men da for de yngste spillerne.

Fotballskolene

Den tradisjonelle Tine fotballskole for gutter og jenter i alderen 6 år og opp til 12 år forandrer vi på i år. Vi deler den inn i yngre avdeling 5 til 7 år og i eldre avdeling 6 til 11 år

I sommer har vi fått Econpartner til å sponse fotballskolene eldre avdeling i uke 25 og 32 slik at vi er i stand til å løfte kvaliteten i forhold til Tine fotballskoler tidligere år, og vi kaller dette arrangementet nå for Econpartner Fotballskoler.

For mer info og påmelding til Econpartner Fotballskole, trykk HER. 

Fotballskole EconPartner // uke 25 // 21.-25.juni // spillere født 2015-2010

Fotballskole EconPartner // uke 32 // 9.-13.august // spillere født 2015-2010

I tillegg arrangerer vi to fotballskoler, yngre avdeling, i ukene 26 og 31. Dette er skoler NIF Oslo sponser med kommunale bevilgninger som et ledd i kampanjen Idrettssommer 2021 og skal derfor være tilnærmet gratis, kun kr 200,-

Fotballskole Idrettssommer for de yngste, spillere født 20016 - 2014, uke 31

Fotballskole Idrettssommer for de yngste, spillere født 2016 - 2014, uke 26

 

Campene

Campene retter seg mot spesielt utviklingsivrige jenter og gutter og er inndelt i to aldersgrupper

·       Aldrsgruppen 9 til 12 år

·       Aldersgruppen 13 år

Disse campene varer i 3 dager og er lagt til en helg. Vi benytter våre beste trenere til å gi deltakerne en individuell oppfølgning.

For de eldste blir hovedfokus rolleferdigheter. Deltakerne deles opp etter hvilken posisjon de har på banen, og ettersom de ulike rollene har ulike arbeidsoppgaver vil deltakerne bli fulgt opp på det som er det viktigste innenfor sin rolle.

For de yngste blir det mer fokus på basisferdigheter.


For mer info om disse campene, og påmelding, trykk HER