Heming Fotball åpner nå for prøvespill for junior-spillere på gutte- og jentesiden.

Heming er en klubb som tilbyr et fotballopplegg til alle nivåer, fra bredde til satsing. Heming har 6 fulltidsansatte og mange dyktige deltidsansatte som jobber knallhardt for å gi spillerne best mulige forutsetninger for å kunne lykkes på sitt nivå. 

2018-01-05
andrenh

Heming er en klubb som tilbyr et fotballopplegg til alle nivåer, fra bredde til satsing. Heming har 6 fulltidsansatte og mange dyktige deltidsansatte som jobber knallhardt for å gi spillerne best mulige forutsetninger for å kunne lykkes på sitt nivå. Hemingbanen ligger sentralt til ved Gråkammen T-banestasjon.  

På herresiden har Heming i 2018 to juniorlag i henholdsvis 1. og 3. divisjon, samt et ambisiøst seniorlag i 4. divisjon med mål om opprykk. Dersom du ønsker et ambisiøst opplegg, har gode holdninger og ønsker å utvikle deg som fotballspiller har Heming et godt tilbud til deg.

Heming har en heltidsansatt jentefotballansvarlig og et faglig sterkt trenerteam i ungdomsavdelingen. Heming jentefotball består av spillere på nasjonalt nivå og av breddefotball. Vi trener mye og godt og kombinerer et fint og trygt miljø med spilleglede og variasjon. Vi stiller blant annet et sterkt lag i NM J16 og serielag J19. Vi tilbyr hospitering til senior kvinner 2. div og spiller i januar kvalifisering om Interkrets for J15. Generelt tilbyr vi en konkurransedyktig kamp- og treningshverdag.

 Om du ønsker mer informasjon og/eller et uforpliktende prøvespill hos oss kontakter man:

For mer info om opplegget på jentesiden kontakter du:

Marius Lystad – marius@heming.no

Dersom du ønsker informasjon eller ønsker å prøve deg på et av våre ungdomslag kontakter du:

Før et eventuelt prøvespill må du ha med skriftlig godkjennelse fra leder i egen klubb. 

Jr%202017%20v3.jpg

superjenter%203.jpg


SAMARBEIDSPARTNERE
HEMING FOTBALL