Velkommen som spiller i Heming fotball

 
For å spille fotball i Heming må du være registrert i vårt medlemsregister og betale treningsavgift.
 

Medlemsregister

Alle eksisterende, aktive spillere ligger i medlemsregisteret fordelt på lag. Nye spillere blir lagt til og eksisterende spillere ligger inne helt til vi mottar annen informasjon. I forkant av ny sesong mottar samtlige spillere en info-mail om betaling for ny sesong. Det blir sendt ut automatiske betalingspåminnelser om treningsavgift med direkte ett-klikks link til betaling. Påminnelsene opphører etter betaling eller etter melding om at du ikke lenger ønsker å være med å spille fotball.
 

Betaling av treningsavgift

Fotballavdelingen benytter et elektronisk betalingsverktøy via hjemmesiden. Ved bruk av denne anbefaler vi at du logger deg inn med spillers brukernavn og passord før påmelding og betaling. Har du glemt brukernavnet og passordet, klikk på Glemt passord eller send mail til medlem@heming.no   

OBS! Sjekk at kontingenten for inneværende år til IL Heming er betalt - ellers kommer du ikke igjennom til påmelding/betaling for aktivitetene.

Akademiet

Det er egen påmelding for å delta på Akademiet.
Meld deg på her

Årgangene 7 år og eldre

Påmelding og betaling skjer via innlogging på hjemmesiden.

Øverst til venstre på siden klikker du på tre vannrette streker, og medlemsmenyen åpner seg. Logg inn med spillers brukernavn/passord.

Spiller skal på forhånd være lagt inn på rett lag/gruppe. Hvis ikke, kontakt Ledelsen i fotballavdelingen.
Etter innlogging får du opp en "handlekurv" med forfalte betalinger.

Ny spiller

Er du ikke registrert på et lag eller har spørsmål vedrørende påmelding, kontakt lagleder eller:

13 år eller eldre: sportslig leder, julian@heming.no

12 år eller yngre: barnefotballansvarlig, petter.furuseth@heming.no

 

Årgangene 5 og 6 år "Velkommen til fotball"

Hvert år etter påske starter vi opp et introduksjonsprogram for nye spillere i 5- og 6-årsklassen. Vi har samlinger ute på Hemingbanen for barn og foreldre der fotballavdelingen stiller med trenere. Et viktig formål er å bli kjent med hverandre. Etterhvert blir det dannet mer faste grupper av spillere som ledes av foreldrene i gruppen med støtte fra fotballavdelingen.

Introduksjonsprogrammet er gratis, og spillerne får en fotballdrakt. Med dette håper vi alle deltakerne blir ambassadører for Heming fotball og blir med på å bygge et godt fundament for mange gode år som fotballspiller i klubben vår.

Vennligst benytt linkene under for påmelding:

5 år (2016):

Fotball årgang 2016 Jenter - Velkommen til fotball

Fotball årgang 2016 Gutter - Velkommen til fotball

6 år (2015):

Fotball årgang 2015 Jenter - Velkommen til fotball

Fotball årgang 2015 Gutter - Velkommen til fotball

Refusjon

IL Hemings refusjonsregler for betalt treningsavgift

Ønsker du å spille fotball i Heming?

For å kunne spille fotball i Heming må du være medlem i Idrettslaget Heming. Du registrer deg ved å klikke på tre streker øverst til venstre på siden og deretter på "Bli medlem"

Heming fotball har i underkant av 100 lag. Hvor skal ny spiller henvende seg? Hvis du ikke kjenner noen på et aktuelt lag, kontakt  koordinatorene i barne- og ungdomsfotballen eller ledelsen i avdelingen.

Fotballavdelingen legger ny spiller inn i rett lag/gruppe, og du vil motta en systemgenerert mail med link til online betaling av treningsavgiften.

OVERGANG (fra annen klubb)

Dersom du er over 12 år gammel og allerede registrert fotballspiller i annen fotballklubb, må du fylle ut og signere et

Samtykkeskjema overgang Heming.pdf

for overgang til Heming fotball. Signert skjema kan sendes til julian@heming.no som et pdf vedlegg eller leveres på fotballkontoret.

Overgangsspiller må registrere seg som medlem i Heming, betale medlemskontingent og treningsavgift. Deretter vil fotballavdelingen registrere deg på rett lag/gruppe i vårt medlemssystem.

PRØVESPILL

Ønsker du å prøvespille i Heming fotball, fyll ut og send inn skjemaet under til julian@heming.no

SØKNAD OM PRØVESPILL I HEMING FOTBALL

Når vi har mottatt din  søknad om prøvespill, vil vi kontakte deg og evt. avtale et opplegg. Deretter kontakter vi klubben der du er registrert spiller i FIKS og informerer dem.

 

I Barnefotballen rekrutterer vi de fleste av våre spillere fra skolene i vårt nærområde; Vinderen, Slemdal, Svendstuen, samt Montessori-skolen på Vettakollen og andre spesialskoler i byen. Her organiseres spillerne gjerne basert på skole og klassestrukturene.

I ungdomsfotballen organiseres spillerne i årganger med spillergrupper basert på spillernes ferdigheter og engasjement. Heming samarbeider med Midtstuen skole om valgfag fotball der elevene spiller fotball i skoletiden. Klubbens ambisjon er å stille lag på øverste nivå i alle årsklasser i seriespillet.

Seniorfotball i Heming

Vi har et lag Menn 4. divisjon (A-laget) og et  7er Menn. På kvinnesiden ett senior damelag og et lag i Kvinner K35.

Hemings ambisjon med A-laget er opprykk til 3. divisjon. Sesongen 2016 ble Heming kretsmester i 4. divisjon, men på grunn av omleggingen av seriesystemet ble vi i 2017 værende i 4. divisjon. Laget ligger i toppen av sin avdeling og er dermed i opprykksposisjon.

Det koster ikke noe å spille på Hemings A-lag menn eller damer; vi krever kun medlemsskap i Heming og at du er god nok. Vi tilbyr et godt lag-miljø og topp spilleforhold.