Søk for deltakelse til Ung Leder 2019

Velkommen til Ung Leder, her følger informasjon og søknadsskjema.

2018-12-06
erlends

Ønsker du å utvikle deg som leder i et sosialt og motiverende miljø?


«Ung Leder i regi av IL Heming tilbyr en strukturert og variert innføring i godt lederskap. Gjennom flere samlinger med andre jevnaldrende ledere får man oppleve viktigheten av kommunikasjon, samarbeid, adferd, trygghet og oppfølging. I løpet av kurset opplevde jeg å lede en gruppe på et trygt vis gjennom en allsidig prosess som avsluttet i et større arrangement. Det bød på utfordringer, men ga meg innsikt i mine egne styrker og svakheter som en leder. Kursholderne Erlend Stokke og Andre Haug er svært dyktige, og jeg anbefaler kurset sterkt for unge som ønsker å utvikle sine ferdigheter som leder. - Carl August Brechan, tidligere trener i Heming Langrenns avdelinger.»

Etter en vellykket oppstart våren 2018, har Heming og kursholderne Erlend Stokke og André Nørbech bestemt seg for å gjenta suksessen ved å tilby et nytt kurs for engasjert ungdom vinteren 2019. Denne gangen tilbys kurset også til ungdom i naboklubbene.

Dato for samlingene:

• Samling 2-3 februar

• Ettermiddagssamling 12.februar

• Ettermiddagssamling 26.februar

• Samling 16-17 mars

• Arrangement: 4.mai

Konseptet «Ung Leder» er et program for ungdom født i 1998-2002. Årets utgave har KUN 36 plasser (minimum 4 deltakere pr klubb)

Smakebiter fra utviklingsprogrammet:

• Samlinger med overnatting på Scandic Hotell Fornebu

• Prosjektutvikling og ledelse

• Personlig mentor gjennom hele prosjektet

• Være leder for et arrangement for klubbens medlemmer

Vi møtes to helger + to kvelder for inspirerende samlinger på Fornebu og i lokalene til involverte klubber. Det vil i tillegg være Skype-møter. Målet er at deltakerne skal få faglig påfyll om blant annet prosjektutvikling, kommunikasjon og ledelse. Dette skal testes i praksis, ved å lede et eget arrangement i egen klubb med støtte fra kursholdere og klubbkontakt. Deltakerne kan velge mellom ulike prosjektkonsepter man ser behov for i egen klubb.

Dette er en unik mulighet for å gi noe tilbake til din klubb og opparbeide kompetanse innen ledelsesperspektiver. Vi mener dette vil gjøre deg sterk for fremtiden! Etter fullført kurs vil du få kursbevis og personlig attest.

Søk om å få være med innen 15. januar 2019 via linken under. Deltakeravgift er kr 1000,-

Avgiften dekker:

- Overnatting

- Mat

- Aktiviteter

- Trøye til samling

- Ledere

For mer informasjon send mail til: erlend@heming.no / 48108549

Ledere av programmet: Andre Nørbech og Erlend Stokke

Link til søknadsskjema: https://www.heming.no/ajax/event/signup/index.php?event_id=566&date=2019-02-02&eid=&minical_id=579&calid=&page_id=85