Velkommen til kurs med Antidoping Norge!

Velkommen til kurs med Antidoping Norge 13.desember for 2002 og eldre!

Direkte til påmelding:HER

 

2017-11-29
erlends

Antidoping er et viktig og samtidig komplekst tema. Selv om IL Heming arbeider for et rent idrettslag, har alle utøvere ansvar for egne handlinger. Det er derfor viktig å kjenne til reglementet og hvilke konsekvenser det har å bryte dopingbestemmelsene. Viste du at til og med enkelte kosttilskudd kan inneholde stoffer som står på dopinglisten?

For å guide utøvere gjennom reglementet har Antidoping Norge satt opp et kurs som heter «ren utøver». I Heming ønsker vi at alle som er 15 år og eldre skal gjennomføre dette kurset. Det består av en praktisk del og en teoretisk del. 

Praktisk del:

Den praktiske delen gjennomfører vi på Hemingbanen i storsalen, for 2002-årgangen og eldre. Det blir et hyggelig og lærerikt kurs 13.desember kl 18.30-20.00!

Påmelding til praktisk del:HER (kurset er gratis)

Teoretisk del:

Denne kan du gjennomføre på egenhånd hjemme. Det tar 30 min, og etter dette får du en diplom tilsendt på mail. KLIKK HER for teoridelen.

 

Alle utøvere som skal konkurrere for klubben må ha Begge deler. Diplomet fra teoridelen sendes til Erlend Stokke langrenn(at)heming.no

Har du gjennomført begge deler tidligere? Gi beskjed til din trener og Erlend Stokke.

Vel møtt!