Superski skiskole med Therese Johaug i høstferien!

Bli med på en knallbra treningsuke i høstferien, for alle født 2005-2011! Superski arrangerer som vanlig høstskiskole i høstferien, med Therese Johaug og svært dyktige trenere. Bli med på noen innholdsrike, morsomme og svært lærerike dager i Holmenkollen! Mer info og påmelding ved å trykke "les mer" og på www.superski.no.

2020-08-19
karfrem

Superski skiskole med Therese Johaug i høstferien!

Bli med på en knallbra treningsuke i høstferien, for alle født 2005-2011! Superski arrangerer som vanlig høstskiskole i høstferien, med Therese Johaug og svært dyktige trenere. Bli med på noen innholdsrike, morsomme og svært lærerike dager i Holmenkollen! Mer info og påmelding på www.superski.no

H%F8stskiskole%202020.jpg

Dato: 28.september – 1.oktober (man-tors kl.08.30 -16.00)

 

Påmelding: www.superski.no

 

Alder: Deltageren må være født 2005-2011

 

Sted: Holmenkollen, i Pressesenteret (ved målområdet på skistadion). Vi håper vi kan være ute i fint vær i pausene også, men i tilfellet været ikke er så bra har vi stor samlingssal. Her vil vi samle alle deltagerne med info ved oppmøte, og før hver dag for å gå igjennom dagens program.

 

Hva inneholder Superski Høstskiskole:
Det blir fire dager med allsidig og morsom trening i Holmenkollen! Her vil alle få svært god oppfølging på teknikk på rulleski, det blir «Therese-testen» med Therese Johaug, og mange andre gode treningsøkter med Superskis dyktige trenere. Treningsøktene vil foregå med løpesko og rulleski på beina. Vi vil også arrangere Superski Viking Challenge siste dagen!

 

Mellom treningsøktene blir det mye faglig og sosialt innhold. Vi skal ha det moro mellom øktene også, og bli kjent med andre ivrige skiløpere på tvers av klubber. Det blir også faglig påfyll, med blant annet videoanalyse av teknikk. Alt ligger til rette for en morsom og lærerik uke for deltagerne på Superski høstskiskole.

Detaljert program ligger på www.superski.no

Vår samarbeidspartner IDT Sports stiller med rulleski for de som måtte trenge det. Meld gjerne ifra dersom du trenger å låne skøyting eller klassisk rulleski.

Trenere:
Alle trenerne er aktive eller har vært aktive skiløpere, og har god erfaring som trenere. Vi kan garantere kompetente og dyktige trenere, og at alle deltagerne vil få godt utbytte av å være med på Superski Høstskiskole. Vi sørger også for at alle deltagere blir sett og får god oppfølging de dagene de er med på skiskolen.

 

Samarbeidspartnere:
Våre samarbeidspartnere under høstskiskolen er Dæhlie og IDT Sports.

 

 


Samarbeidspartnere Heming Langrenn


Følg oss på

Facebook

Instagram