Årets første skitur for 2004 gruppen!

2004-gruppen har vært på samling.

Les om hvordan de hadde det der!

2017-11-27
erlends

Vi i 2004-gruppen dro fredag ettermiddag med toget opp til Geilo. Togturen var bra og vi kom vell frem. Bagasjen ble fraktet til hotellet og alle var spente på hva turen ville by på. Vi kom frem til Bardøla hotell og fikk tildelt hyttene. Vi pakket ut og dro for å spise. Rett etter middagen hadde vi møte med trenerne. Der snakket de om morgendagens økt. Etter møtet hadde vi fritid, helt frem til kl. 23:00. Da måtte alle i seng.

Tidelig neste morgen spiste vi en god frokost med egg og bacon. Kl. 09:30 dro vi med bussen opp til fjellet. Med selvsmurte ski startet vi første økt med en deilig langtur inn til Prestholt. Turen begynte med slak oppover og motvind. På hjemmveien hadde vi flaks med medvind og kom ned på et blunk. Skituren var vellykket med strålende sol og snødekkede fjell. Bussen kjørte oss tilbake til hotellet. Vi hadde litt tid til å slappe av frem til lunsjen startet. Etter maten dro alle jentene til butikken og kjøpte godteri. Andre økt startet kl. 15:00. Alle møttes utenfor resepsjonen og vi gikk samlet ned til skistadioen. Der startet vi med 45 minutters oppvarming. I løpet av oppvarminge lagde noen av jentene og guttene stafetter. Etterpå hadde vi skøyte teknikktrening med tilbkemelding fra trenerene. Siste del av økten kunne man velge mellom å dra hjem eller gå mer på ski. På veien tilbake var alle superglade fordi bassenget hadde åpnet. Både jentene og guttene badet og hadde det kjempe gøy. Middagen starten kl. 19:00 og vi koste oss med hovedrett og dessert. Etter middag hadde vi sosialtid med kahoot og tegneleken. Trenerne våre Ingvid og Simen fortalte oss hva vi skulle gjøre neste dag. I tilegg hadde de et foredrag om hvordan man kan forbrede seg til renn. Vi fikk gode tips og lærte mye. Resten av kvelden hadde vi fritid.

Søndag morgen hadde vi frokost en halvtime tidligere. Bussen kjørte oss opp til fjellet. I dag skulle vi ha skøyteøkt. Vi startet med 40 minutters oppvarming innover mot Prestholt. Vi snudde etter 30 minutter og gikk tilbake. Opplegget den økten var staffetter. De var både morsomme og tunge. Mot slutten begynte de fleste jentene å bli kalde. Dette førte til at vi tok bussen litt tidligere hjem. Lunsjen startet kl. 13:00 og det meste skulle vært pakket. Bagsjen ble kjørt bort til togstasjonen og det nermet seg slutten av sammlingen. Togturen gikk fortere enn vi trodde fordi vi hadde dt så morsomt. Vi steg av toget og alle var eninge at dette har vært verdens beste sammling EVER!!!!!!


Samarbeidspartnere Heming Langrenn


Følg oss på

Facebook

Instagram