sverrewk 2017-10-12 14:54:54

VELKOMMEN TIL LØVLIA-SAMLING

Til barn i Heming langrenn født ’07, ’08 og ’09

 Det blir Løvlia-tur i år også! Turen er tilrettelagt for barn i Heming Langrenn i aldersgruppene 07, 08 og 09. Det er plass til totalt 63 personer på turen inkludert 6 frivillige foreldre.  Lørdag går vi fra Ringkollen til Løvlia. Alle får gå i det tempoet som passer den enkelte, og vi tar små og større pauser underveis, slik at vi holder gjengen samlet og alle får tid til å drikke, ta av eller på klær, kjøre stafetter etc.

Når vi kommer frem til Løvlia fordeles alle på rommene sine. Vi vil lage en romfordelingen på forhånd og passe på at alle skal få komme på rom med noen de kjenner. Videre vil det bli diverse aktiviteter både ute og inne på Løvlia resten av fredagen. Alle vil få servert middag samt aftensmat.

Søndag etter frokost beveger vi oss etter hvert nedover til Skansebakken i Sørkedalen. Vi lager bål og griller pølser på veien. 

Avreise: Oppmøte Lørdag  kl 0945: Møt opp på parkeringsplassen ved Hemingbanen. Se etter bussen! Avreise kl 10:00.

Retur: Søndag kl. 14:30 fra Skansebakken (foreldre henter barna).

Påmelding og betaling: Vi vil legge ut online betaling og påmelding f.o.m. 01. mars kl 18:00. Prisen er per utøver er 1200Kr. Betalingen vil dekke alt barna trenger for turen; transport med buss til Ringkollen samt middag og frokost, samt opphold på Løvlia og annet til turen for øvrig. Det er fordelt lantall plasser for årskullene etter størrelse på gruppene. Fra og med mandag 12.3 kl 10:00 blir plassene som ikke er fyllt opp i gruppene fordelt på de som står på ventelisten.

Påmelding HER

 

Påmeldingen er bindene, refusjon kun ved legeerklæring eller hvis plassen kan gå til en annen utøver som er på ventelisten

PS! Det vil komme mer detaljer praktisk informasjon når vi nærmer oss avreisedato om hva man skal ha med seg, skismøring, sekk, utstyr, mat, osv.

 

Vi gleder oss til å dra på tur med dere!