karfrem 2017-10-12 14:54:54

Løvliasamling 28-29 mars 2020 - kansellert

Årets tradisjonelle Løvliasamling er dessverre kansellert pga veldig usikre sneforhold og noe laber interesse mht deltakelse.

Vi håper på bedre forhold og oppslutning til neste år - sett av 20-21.03.2021

 

Fjorårets info: 

Til barn i Heming langrenn født ’07, ’08 og '09

 Velkommen til Løvlia-tur!

6-7 april 2019

 Endelig er det Løvlia-tur igjen! I år har vi plass til 55 barn på turen. Det er et begrenset antall plass til voksne- ta kontakt med AK hvis dere er interessert i å bli med (se under).

 Lørdag 6. april er det avreise kl. 10 fra Hemingbanen med felles buss som tar oss med til Ringkollen, som er startstedet for turen til Løvlia (http://www.skiforeningen.no/marka/loyper/?id=228). Alle får gå i det tempoet som passer den enkelte, og det blir flere pauser underveis, slik at vi holder gjengen samlet og alle får tid til å drikke, ta av eller på klær, osv. Vi gjør oppmerksom på at alle må bære sin egen sekk med niste og ekstra skift, og tenker at de som er med for første gang, bør ha gått en tur på min. 10km. Turen fra Ringkollen til Løvlia er på ca 12-13km og går i kupert terreng. På veien til Løvlia tar vi en lengre pause i Vassendvika i enden av Storflåtan og spiser medbrakt niste. Deretter går turen opp til myrene foran Løvlia, og om det er gode nok forhold blir det hoppkonkurransen eller stafett der. Når vi kommer frem til Løvlia fordeles alle på rommene sine. Vi har laget romfordelingen på forhånd, og alle skal få komme på rom med noen de kjenner. Husk at vi er en stor gjeng og at noen av barna på turen er med for første gang og ikke kjenner så mange andre. Det er alles oppgave at alle skal være fornøyde når turen er over! Tove og Viggo disker opp med middag før det blir tid til de tradisjonelle Heming-øvelsene og spørrekonkurranse. Klokken 23.00 skal det være stille i gangene.

Etter en deilig marka-frokost søndag tar vi turen via Oppkurven (en av Nordmarkas høyeste topper på 704 meter) med obligatorisk pølsegrilling underveis. Returen på søndag er litt lengre (ca 17 km) men vi kan love desto flere og morsomme nedoverbakker. Videre går vi til Skansebakken hvor alle hentes av respektive foreldre på parkeringsplassen (vanligvis rundt kl. 13-14).

Påmeldingsfrist er 17. mars. Nærmere detaljer om turen sendes ut på senere tidspunkt, vi kommer tilbake mht innbetaling av deltakeravgift kr1.200,-.

Påmelding Her

 Om dere har spørsmål om turen kontakt oppmann for 2007: Anne Kari (AK) på 92012568 / anne.prestegard@snpower.com


Samarbeidspartnere Heming Langrenn


Følg oss på

Facebook

Instagram