O-trening for de yngste starter opp mandag 4. mai

Endelig er vi klare med et tilpasset treningstilbud til de aller yngste fra 4. mai og frem til sommerferien i første omgang.

Treningene vil naturligvis være noe preget av smittevernsregler, men det blir løp i skogen, moro og nye løyper hver uke.

Les mer om tilbudet her. Velkommen til en litt annerledes vårsesong 2020!

2020-04-27
haraldef

NB! Denne våren arrangeres treningene i henhold til myndighetenes pålegg om smittevern. Aktivitet med nærkontakt er ikke tillatt, det skal sikres at deltakerne til enhver tid holder minst 2 meters avstand, og det skal ikke være mer enn maks 5 personer som deltar i en gruppe. Vi vil ikke benytte stemplingsenheter eller noe annet man skal ta på.

Smittevernsreglene legger altså noen begrensninger for hva vi kan tilby, og vi må unngå å samle mange mennesker på ett sted. Kort oppsummert har vi derfor valgt å legge opp treningstilbudet som følger, - mer info finnes i sidemenyen til venstre.

Nybegynnere (8-11 år)
Organisert trening fra Hemingseter på mandager kl 18:00. Barna vil bli delt inn i faste grupper med fire barn og én voksen trener.

Litt erfarne (10-13 år)
Organisert trening fra Hemingseter på mandager, med valgfritt oppmøte mellom kl 18:00 og 18:30. Barna møter treneren, får utdelt ukens løype og gjennomfører denne alene eller i små grupper på 2-4 venner.

Ungdom (14-16 år) + Junior (17-20 år) + Senior
Vår hovedtrener Karl legger ut et variert tilbud med løyper og økter på den interne Facebook-siden vår, der det er en egen link til en Google Drive-mappe med kart. Smittevernet hindrer oss dessverre å tilby noe meningsfylt organisert trening for majoriteten i disse gruppene, så vi oppfordrer i stedet alle til å benytte seg av disse treningsøktene på egen hånd (eller avtal direkte med en venn).

Dette gjelder altså frem til sommerferien i første omgang. Vi kommer tilbake med mer info om høstens tilbud når rammebetingelsene for dette blir litt mer avklart.

God trening!

 

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket