O-trening for de yngste mandag 25. mai

Treningene for de yngste som startet opp mandag 4. mai fortsetter denne uken og går hver uke frem til sommerferien i første omgang.

NB! Barnet må være påmeldt på forhånd. Lenker til påmelding lenger ned i teksten!

Treningene vil naturligvis være noe preget av smittevernsregler, men det blir løp i skogen, moro og nye løyper hver uke. 

Les mer om tilbudet her. Velkommen til en litt annerledes vårsesong 2020!

2020-05-25
haraldef

NB! Denne våren arrangeres treningene i henhold til myndighetenes pålegg om smittevern. Fra 7. mai innebærer dette at treningen er organisert i grupper à maksimalt 20 personer. Det skal til enhver tid opprettholdes en innbyrdes avstand mellom personene i treningsgruppen på minst 1 meter. Vi vil ikke benytte stemplingsenheter eller noe annet man skal ta på.

Smittevernsreglene legger altså noen begrensninger for hva vi kan tilby, og vi må unngå å samle mange mennesker på ett sted. Kort oppsummert har vi derfor valgt å legge opp treningstilbudet som følger, - mer info finnes i sidemenyen til venstre.

Nybegynnere (8-11 år)
Organisert trening fra Hemingseter på mandager kl 18:00. Nybegynnerne møter opp nede på flaten. Barna vil bli delt inn i faste små grupper med én erfaren trener. Av hensyn til smittevern MÅ barna være forhåndspåmeldt. Følg link til påmelding her.

Litt erfarne (10-13 år)
Organisert trening fra Hemingseter på mandager, med valgfritt oppmøte mellom kl 18:00 og 18:30. 10-13 gruppen møter opp på toppen av bakken, nærmest parkeringen. Barna møter treneren, får utdelt ukens løype og gjennomfører denne alene eller i små grupper på 2-4 venner. Av hensyn til smittevern MÅ barna være forhåndspåmeldt. Følg link til påmelding her.

Ungdom (14-16 år) + Junior (17-20 år) + Senior
Vår hovedtrener Karl legger ut et variert tilbud med løyper og økter på den interne Facebook-siden vår, der det er en egen link til en Google Drive-mappe med kart. Smittevernet hindrer oss dessverre å tilby noe meningsfylt organisert trening for majoriteten i disse gruppene, så vi oppfordrer i stedet alle til å benytte seg av disse treningsøktene på egen hånd (eller avtal direkte med en venn).

Dette gjelder altså frem til sommerferien i første omgang. Vi kommer tilbake med mer info om høstens tilbud når rammebetingelsene for dette blir litt mer avklart.

God trening!

 

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket