O-trening for 10-13-åringer høsten 2020

Vi starter opp igjen treningene for 10-13 gruppen mandag 17. august kl 18:00

Dette er gruppen for deg som har gjennomført nybegynnerkurset tidligere og som er klar for litt større utfordringer som o-løper! De fleste er født i 2007-2010, men litt avhengig av ferdigheter kan man også være litt eldre eller litt yngre enn dette.

NB! Også i høst arrangeres treningene i henhold til myndighetenes pålegg om smittevern. Aktivitet med nærkontakt er ikke tillatt, det skal sikres at deltakerne til enhver tid holder minst 1 meters avstand. Vi vil heller ikke benytte stemplingsenheter eller noe annet man skal ta på.

Treningene
Treningene går over seks mandager fra 17. august til og med 21. september (frem til høstferien). I tillegg blir det to mørketreninger i oktober. Det er fleksibelt oppmøte fra kl 18:00 til 18:30.
 
Denne høstsesongen må treningene bli noe enklere enn vanlig:
Du møter opp mellom kl 18:00 og 18:30. Du treffer trenerne på oppmøteplassen og får et kart med dagens løype. Det blir ikke felles oppvarming eller annen felles samling. Du kan starte orienteringsrunden i eget tempo eller sammen med opp til 3 venner hvis dere ønsker å løpe sammen. Under løypa skal maksimalt 4 løpe sammen (disse må holde innbyrdes avstand på 1 meter til hverandre). Treningen varer til ca. kl 19:00 eller 19:30, avhengig av når du har startet.
 
Denne høstsesongen kan det dessverre ikke brukes brikker og tidtaking, med hensyn til smittevern.
 
Oppmøtested de første gangene er Jegersborgdammen ved Bogstad (Parkering Bogstad gård. Gå opp grusveien på andre siden av Sørkedalsveien, ca. 200 m. NB! Det er IKKE tillatt å kjøre opp privatveien til dammen!). Senere på høsten flyttes treningene muligens til andre steder. Informasjon om dette gis på epost, websidene og Facebook.
 
Påmelding og treningsavgift

Treningsavgiften for høstsesongen er kr 600,-.

Inkludert i dette er det inkludert at Heming betaler alle startkontingenter på stafetter, Råtassløp og terminfestede løp (For alle opp til og med 12 år, – for 13-25 år trekkes det fra en egenandel opp til kr 500,-). Med terminfestede løp menes alle løp man melder seg på til gjennom Eventor, unntatt trenings- og nærløp der man betaler kontant ved oppmøte. 

I tillegg til dette kommer det en årlig avdelingskontingent til Heming Orientering på kr 100,- pr medlem under 25 år. (Denne kontingenten faktureres separat senere). Man må dessuten være medlem av IL Heming for å kunne delta på treninger i klubbens regi.

*** Påmelding her! ***

Treningene blir også i 2020 ledet av noen av våre flinke juniorløpere. Ta kontakt med oss på orientering@heming.no dersom det er spørsmål rundt påmelding eller betaling.

Smittevern
Det er viktig å understreke at vi i Heming stiller oss 100% bak helsemyndighetenes og Idrettsforbundets krav og anbefalinger, og vi skal gjøre vårt for at smittevernet blir ivaretatt. Men vi er også avhengige av deltakende barn og foreldre er bevisste og bidrar best mulig selv også. Fint om dere kan snakke med barna om dette på forhånd. Heming har lagt ut noen generelle råd og retningslinjer på denne siden.

 

Velkommen til en morsom men litt annerledes høstsesong! 

 

*** Påmelding her! ***

 

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket