O-trening for 10-13-åringer i 2020

Vi starter opp treningene for 10-13 gruppen mandag 4. mai kl 18:00

Dette er gruppen for deg som har gjennomført nybegynnerkurset tidligere og kan kalle deg o-løper! De fleste er født i 2007-2010, men litt avhengig av ferdigheter kan man også være litt eldre eller litt yngre enn dette.

Velkommen til vårsesongen 2020 som er litt annerledes enn vanlig. Denne våren arrangeres treningene i henhold til myndighetenes pålegg om smittevern; aktivitet med nærkontakt er ikke tillatt, det skal sikres at deltakerne til enhver tid holder minst 2 meters avstand, og det skal ikke være mer enn maks 5 personer som deltar i en gruppe. Vi vil heller ikke benytte stemplingsenheter eller noe annet man skal ta på.

Treningene
Treningene går over seks mandager fra 4. mai til og med 15. juni (unntatt 2. pinsedag). Det er fleksibelt oppmøte fra kl 18:00 til 18:30.
 
Denne vårsesongen må treningene bli noe enklere enn vanlig:
Du møter opp mellom kl 18:00 og 18:30. Du treffer trenerne på oppmøteplassen og får et kart med dagens løype. Det blir ikke felles oppvarming eller annen felles samling. Du kan starte orienteringsrunden i eget tempo eller sammen med opp til 3 venner hvis dere ønsker å løpe sammen. Under løypa skal maksimalt 4 løpe sammen (disse må holde innbyrdes avstand på 2 meter til hverandre). Treningen varer til ca. kl 19:15 eller 19:45, avhengig av når du har startet.

Denne vårsesongen kan det dessverre ikke brukes brikker og tidtaking, med hensyn til smittevern.

Oppmøtested de første gangene er Hemingseter ved Frognerseteren (Parkering på høyre side av Holmenkollveien ved avkjøringen til Frognerseteren. Gå ned bakken, ca. 200 m). Senere på våren flyttes treningene muligens til andre steder. Informasjon om dette gis på epost, websidene og Facebook.

Påmelding og treningsavgift
Treningsavgiften for 6 treninger i vårsesongen er kr 500,-.

*** Påmelding her! ***

Treningene blir også i 2020 ledet av noen av våre flinke juniorløpere. Ta kontakt med oss på orientering@heming.no dersom det er spørsmål rundt påmelding eller betaling.

 

Smittevern
Det er viktig å understreke at vi i Heming stiller oss 100% bak helsemyndighetenes og Idrettsforbundets krav og anbefalinger, og vi skal gjøre vårt for at smittevernet blir ivaretatt. Men vi er også avhengige av deltakende barn og foreldre er bevisste og bidrar best mulig selv også. Fint om dere kan snakke med barna om dette på forhånd. Heming har lagt ut noen generelle råd og retningslinjer på denne siden.

 

Velkommen til en morsom men litt annerledes vårsesong! 

 

*** Påmelding her! ***

 

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket