Orienteringstrening for 10-14-åringer i 2018

Vi starter opp treningene for 10-14 gruppen mandag 9. april kl 18:00 i Frognerparken (oppmøte ved Skøyen skole)

Påmelding kan gjøres HER

Dette er gruppen for deg som har gjennomført nybegynnerkurset tidligere og kan kalle deg o-løper! Hvis du er 12 år og eldre og har lyst til å starte med orientering, så er kanskje dette også gruppen for deg.  Velkommen til sesongen 2018!

Det er trening hver mandag kl 18:00 fra april til høstferien, med unntak av ferier og fridager. Oppmøte de første gangene er ved Skøyen skole («baksiden» av Frognerparken med innkjøring fra Monolitveien), men etter hvert som snøen smelter og behovet for litt variasjon vokser flytter vi til et av våre øvrige områder for mandagstreningene. Informasjon gis på epost, websidene og Facebook.

De ivrige fra 12 år og oppover vil også kunne delta på ungdomstreningene på onsdager kl 18:00, men her stilles det litt større krav til selvstendighet. Oppmøtested her varierer fra uke til uke og publiseres på klubbens hovedgruppe på Facebook "Heming Orientering".

Påmeldingen til treningen i 2018 kan du gjøre ved å klikke HER. Deltakelse på treningene i 2018 koster 1200 kr og betales ved påmelding på nett. Avdelingskontingent i Heming Orientering kommer i tillegg og faktureres i etterkant. Denne utgjør 100 kr pr medlem under 25 år. Treningsavgiften dekker alle treninger og deltakelse i stafetter. I tillegg får man dekket startkontingenter i terminfestede O-løp innenlands ut over en egenandel på inntil kr 300,-. (Med terminfestede løp menes alle løp man melder seg på til gjennom Eventor, unntatt trenings- og nærløp der man betaler kontant ved oppmøte, typisk kr 30,- for løpere under 16 år).

Oslo City Cup begynte 3. april og går 5 tirsdager. Vi oppfordrer alle til å delta her. Meld dere på i 11-12 eller 13-16 årsklassen for å starte i samme løype som alle andre. Hvis dere tror det blir litt vanskelig, meld dere på i Rekruttklassen. Tre ganger i løpet av sesongen deltar vi på Råtassløp sammen med 10-12-åringene i Nydalen og Fossum.

Treningene blir også i 2018 ledet av Kasper Fosser, Petter Astrup Arnesen og Bjørn Anders Flågen. Ta gjerne kontakt med trener Petter Arnesen hvis det er spørsmål knyttet til det sportslige, eller O-styret dersom det er andre spørsmål.

Velkommen til en ny spennende sesong! 

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket