Orienteringstrening for 10-14-åringer i 2019

Vi starter opp treningene for 10-14 gruppen mandag 29. april kl 18:00

 

Dette er gruppen for deg som har gjennomført nybegynnerkurset tidligere og kan kalle deg o-løper! Hvis du er 12 år og eldre og har lyst til å starte med orientering, så er kanskje dette også gruppen for deg.  Velkommen til sesongen 2019!

*** Påmelding HER ***

 
Treningene
Det er trening hver mandag kl 18:00 fra slutten av april til høstferien, med unntak av ferier og fridager. Treningene varer til ca kl 19:15. Oppmøte de første gangene er ved Skøyen skole («baksiden» av Frognerparken med innkjøring fra Monolitveien), men etter hvert som snøen smelter og behovet for litt variasjon vokser flytter vi til et av våre øvrige områder for mandagstreningene. Informasjon gis på epost, websidene og Facebook, men i hovedtrekk er planen slik:
  • April/mai: Frognerparken (Skøyen skole)
  • Juni: Gaustadskogen (Innerst i Risbekkveien)
  • August/september: Bogstad (Jegersborgdammen)

De ivrige fra 13 år og oppover vil også kunne delta på ungdomstreningene, vanligvis på onsdager kl 18:00, men her stilles det litt større krav til selvstendighet og fysisk form. Oppmøtested her varierer fra uke til uke og publiseres på klubbens hovedgruppe på Facebook "Heming Orientering [Intern]".

Påmelding og treningsavgift
Treningsavgiften er i år kr 1 500,- for hele sesongen frem til oktober. Inkludert i dette er avdelingskontingent til Heming Orientering på kr 100,- pr medlem under 25 år. (Kontingenten faktureres separat senere, så man betaler bare kr 1400,- nå). Treningsavgiften dekker alle treninger og deltakelse i stafetter. I tillegg betaler Heming startkontingenter i terminfestede løp innenlands for alle opp til og med 12 år, – for 13-25 år trekkes det fra en egenandel på kr 500,-). Med terminfestede løp menes alle løp man melder seg på til gjennom Eventor, unntatt trenings- og nærløp der man betaler kontant ved oppmøte, typisk kr 30,- for løpere under 16 år. 

Annet
Oslo City Cup begynte tirsdag 2. april og går 5 tirsdager. Vi oppfordrer alle til å delta her. Meld dere på i 11-12 eller 13-16 årsklassen for å starte i samme løype som alle andre i eldre årsklasser. Hvis dere tror det blir litt vanskelig, meld dere på i Rekruttklassen. Fire ganger i løpet av sesongen deltar vi på Råtassløp sammen med 10-12-åringene i Koll, Nydalen og Fossum.

 

Treningene blir også i 2019 ledet av noen av våre flinke juniorløpere. Ta kontakt med oss på orientering@heming.no dersom det er spørsmål rundt påmelding eller betaling, eller direkte til trenerne Live Østvold og Magnus Eide-Fredriksen hvis det er spørsmål knyttet til treningen ellers.

Velkommen til en ny spennende sesong! 

 

*** Påmelding HER ***

 

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket