Påmelding til Heming sykkelskole uke 32 og 33

Påmelding til årets sykkelskole i uke 32 og 33 er nå åpen for alle barn og ungdom i alderskullene 2008-2014.

Ønsker du å delta på begge ukene, må du gjennomføre påmeldingen to ganger!

2022-03-25
rogerf

Vi inviterer barn og ungdom i alderskullene 2008-2014 til å delta på Heming sykkelskole 2022.

Sykkelskolen arrangeres fra mandag til torsdag uke 32 og uke 33. Ønsker du å delta på begge ukene, må du gjennomføre påmeldingen to ganger.

PÅMELDING

Oppmøte og samlingssted vil være på Hemingseter, rett nedenfor Frognerseteren. Daglig oppmøte fra kl 09.45, vi sykler avgårde kl 10.00 og avslutter kl 15.00.

Det blir et variert program med sykling på stier i nærområdet, tekniske øvelser, lek, moro og uformelle konkurranser. Barna blir delt i grupper basert på alder og ferdigheter. For de eldre barna vil det bli mulighet for også langturer. Sykkelskolens ledere er trenere i Heming eller aktive syklister, alle har erfaring innen barne- og ungdomsidrett.

De eldre barna som skal være med på langtur bør sykle med liten sekk med ekstra slange, mat og overtrekksklær. Øvrige sekker med klær, mat og utstyr kan oppbevares inne i Hemingbua når vi sykler.

Vi tar forbehold om at sykkelskolen må kanselleres pga for få påmeldte eller eventuelle restriksjoner fra myndighetene. Innbetaling vil i så fall bli refundert. Vi har en kapasitetsgrense på maks 30 deltakere pr uke. Dersom fulltegnet så kan du registrere deg på venteliste.

For spørsmål, ta kontakt med randi.torkildsen (att) gmail.com eller telefon 454 11 830.