Heming sykkelskole sommeren 2021

Vi inviterer barn og ungdom født mellom 2013 og 2007 å delta på Heming sykkelskole sommeren 2021.

Sykkelskolen arrangeres for barn i årsgruppen 2013-2007 siste uken i skoleferien (uke 32). Tilbudet om første uken i skoleferien (uke 25) må dessverre utgå.

 

2021-04-15
rogerf

Oppdatering: Tilbudet om sykkelskole uke 25 må dessverre utgå pga for få påmeldte men det er mange påmeldte i uke 32 (men ikke fullt ennå) så uke 32 blir gjennomført som planlagt.

Heming inviterer til sykkelskole fra mandag til torsdag i uke 32 (siste uken før skolestart). Alle barn og unge i aldersgruppen 2013-2007 kan melde seg på.

Oppmøte og samlingssted er på Hemingseter, rett nedenfor Frognerseteren. Daglig oppmøte fra kl 09.45, vi sykler avgårde kl 10.00 og avslutter kl 15.00.

Det blir et variert program med sykling på stier i nærområdet, tekniske øvelser, lek, moro og uformelle konkurranser. Barna blir delt i mindre grupper basert på gjeldende smittevernregler, alder og ferdigheter. For de eldre barna vil det bli mulighet for også langturer. 

Sykkelskolens ledere er trenere i Heming eller aktive syklister, alle har nødvendig erfaring med barn- og ungdomsidrett.

Alle barna må ha med seg nødvendig utstyr:

  • Sykkel i god stand med gode bremser og gode og robuste dekk
  • Hjelm med navn og telefonnr til foresatte
  • Matpakke
  • Drikkeflaske
  • Ekstra sykkelslange
  • Klær etter vær

De eldre barna bør sykle med egnet sekk med ekstra slange, mat og overtrekksklær de dagene det er langtur. Øvrige klær/sekker kan oppbevares inne i Hemingbua når vi sykler.

Pris pr uke er kr 1200. Vi tar forbehold om at sykkelskolen må kanselleres pga restriksjoner fra myndighetene eller for få påmeldte. Innbetaling vil i så fall bli refundert.

Meld deg på her:  Påmelding uke 32.

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket