Retningslinjer vintertrening


Alle utøvere som deltar på aktiviteter plikter å levere inn signert egenerklæring. Den kan lastes direkte ned via denne linken: Egenerklaering_for_Heming_Adrenalin.pdf
De som deltar innunder HemAdr Contest skal i tillegg signere på en utøverkontrakt som lastes ned her:Utoverkontrakt_contest.pdf

Oppmøtested/møtepunkt er hovedsakelig på toppen foran det store skiltet omtrent midt i mellom Hyttliheisen og Tryvann Ekspress.   Alternative møtepunkt er ved toppen/startkulen til de ulike parklinjene.


Trening starter på angitt klokkeslett for økt med oppmøte noen minutter før. Kommer man for sent er det ens eget ansvar å oppsøke og finne gruppen eller noen av de som er på gruppen. Det beste er faktisk å vente på toppen inntil trener eller andre utøvere kommer opp igjen med heisen.

Må man foreta seg andre gjøremål enn det som skjer i bakken, f eks toalett, vaffel eller bli varm, så meld fra til trener om dette. Og igjen: Det er ens eget ansvar å finne tilbake til gruppen.

Faller man fra gruppen, feks blir liggende bak eller i forkant, så er det igjen best å komme seg til toppen av heisen og vente der. Det er ingen som kjører fra noen med det som hensikt så om man brått står der alene så er det ingen ting å bry seg om. Noen kommer før eller siden.

Når man er på trening er man på trening, både for seg selv og sammen med andre. Velger man å avstå eller kjøre alene er dette ens eget valg. Se øvrige punkter for annet tilknyttet dette.

I forhold til det vi driver med er ingenting flaut eller på noen måte dumt å gjøre – Vi driver tross alt med det vi driver med og det innebærer heftig med bailings, de merkeligste  failings og sjukt sketchy nailings. Clame to fame, dudes and dudettes!

Ingen vil på noen måte stå i fare for å drite seg ut eller bli dette av andre. Dermed trenger ingen å frykte det heller.

Det er alltid bedre å prøve enn å la det være og vi er meget glade for iver og entusiasme. Men ikke la utålmodigheten ødelegge for deg.

Pay attention – Stop and listen carefully! Det kan være lurt å følge med…

Vi formidler til enhver tid mengder av info og det meste av dette er tilknyttet det som er ment å gi skills. Vi gjør det i plenum og vi gjør det individuelt, vi gjør det på toppen og vi gjør det i bunn og vi gjør det i heisen og enhver annen stund…

Krev din plass og forlang vår oppmerksomhet, spør oss, mas på oss og be om hjelp. Spark oss i leggen om du må. Vi er der for å lære deg og for å hjelpe deg.

Ta godt vare på hverandre og ta mot nye utøvere som din beste venn. Vær like fet og smooth mot de andre som du skulle ønske andre var mot deg og vær raus på å dele ut creds… Gi beng i å være bedritne mot andre aka dissing is for douchbags!

La andre slippe til like mye som deg selv og hjelp andre som andre hjelper deg…
Ta aktivt ansvar når andre slår eller skader seg! Folk som hjelper – er sjukt  fete folk

Etter hvert og med jevne mellomrom strammer vi til grupperegimet og kommer til å kjøre et repeterende opplegg med fokus på enkelt spot'er i bakken. Det innebærer at vi deler opp i tre grupper ut ifra nivå og ønsker/behov til den enkelte for så å kjøre ned til tiltenkt sted i parken. På dette stedet camper man, dvs kjører elemenentet, tar av skiene og går den korte veien til elementets startspot. Dette gjøres noen ganger i den hensikt å trene mer fokusert og effektivt. Hvileturer innimellom er selvsagt mulig... det samme gjelder bytte av element og sted.

Takk for at du leste dette