HemAdr Senior


HemAdr Senior (tidl. HemAdr FreeRide) er gruppen for deg som år som drømmer om, søker etter eller har et behov for å kunne utfolde deg langt utover hva de konvensjonell treningsinstitusjonene kan hjelpe deg med. Om du kjører snowboard, ski eller stompeski spiller ingen trille. Om du skater og sykler og tryner i trappa så setter du rodeo'n med gipsen før jul (for da får du nemlig snowboard av kona). Vi gjør det sammen og vi gjør det individuelt. Vi gjør det metodisk, grundig, trygt og freidig. We fix. 

Det er en nedre aldersgrense på omtrentlig sånn ca i området rundt omkring tidlig myndighetsalder derimellom et sted. Det er ingen øvre aldersgrense for å være med på disse treningene og det er heller ingen nivåkrav utover det du selv setter. Så om du er en sjukt pro jente på 18, en gærning på 63 som vil imponere damene med backflip eller en tobarnsfar som absolutt ikke vet å gi seg så join in.

Innholdsmessig er senior-øktene likestilt med øktene som kidsa på FreeSki, FreeRide og SnowBoard har men anføres ulikt hva metodikk, innramming og struktur angår. Denne gruppen har hatt ukentlige treningsøkter både i hallen og i bakken i mange år og interessen har tidvis vært såpass stor at mange ikke har fått plass.

Essensen av disse treningsøktene er ikke ulikt hva det er hos kidsa. Vi bare gjør det på en mer 'voksent' måte... Sertifisert galskap under ed...   

Info om treningene, hva vi driver med og hvordan vi driver det finner du alt om via de øvrige infosidene tilknyttet FreeSki, FreeRide og SnowBoard.