Trening går som normalt for spillere født 2008- 2012, fom tirsdag 5. januar

Trening vil gå som normalt for årskull 2008-2012 fra og med tirsdag 5. januar, og inntil videre.

Barn født 2013 og 2014 som trener på rødt nivå blir dessverre nødt til å vente på eventuelt nye forskrifter før vi starter trening igjen.

2021-01-04
acvalle
Dessverre kom det vi fryktet i idretten, strammere anbefalinger fra nasjonalt hold. Oslo har siden før jul hatt strengere regler enn nasjonalt, og i samråd med IL Heming sentralt har Heming Tennis besluttet at vi mener vi på en trygg måte kan opprettholde trening for barn under 12 år, og for toppidrett, i henhold til kommunal forskrift for Oslo kommune, som p.t. varer til 7. januar. Hvis Oslo Kommune kommer med nye restriksjoner og forskrifter som vil påvirke dette, vil vi revurdere og underrette dere på nytt.
Dette fordrer at vi klarer å opprettholde alle smitteverntiltak på en god måte og at alle regler følges av utøvere, foreldre og trenere. Hvis vi ikke klarer å opprettholde forsvarlig smittevern, vil treningen avbrytes.
 
Dette betyr at trening vil gå som normalt for årskull 2008-2012 fra og med tirsdag 5. januar, og inntil videre.
 
Barn født 2013 og 2014 som trener på rødt nivå blir dessverre nødt til å vente på eventuelt nye forskrifter før vi starter trening igjen, da disse barna er langt flere i hver gruppe hvor også muligheten for å holde avstand er mye vanskeligere.
 
VIKTIG: Hallen er stengt for alle andre, dvs dørene er låst. Alle som kommer til trening må vente utenfor til dere blir hentet inn. Kle dere ekstra godt, og varm gjerne opp utenfor og vær presise! Vi kommer ikke til å stå i døra når klokken går over treningstart.
 
Som alltid gjelder de vanlige smittevernreglene:
  • Hold avstand
  • Hold deg hjemme hvis du ikke er frisk
  • Vask hender
 
Velkommen på trening!

Samarbeidspartnere Heming Tennis


 

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket