Nok en bra Norges Cup helg for Hemingspillere

26 Hemingspillere fordelt på NC 14 og NC 16 var i aksjon i helgen!

Heming arrangerte selv U14 på OTA, Moss/ Soon arrangerte Gutter 16 og Paradis TK arrangerte Jenter 16.

Max gitt til topps for 2. gang på rad! Emma og Kristoffer kom til hver sin finale!

2018-02-12
acvalle

NC 14 OTA

NC A: 6 av 16 gutter fra Heming

Kristoffer kom til en flott finale! Her ble det et knepet tap i 3. sett for Villanger fra Ullern.

En meget velspilt og jevn finale med hederlig innsats!

Mats M med 1år igjen i klassen og eneste -05´r i  A- tablået kom til en flott semifinale!

Jacob vant en meget sterk 1. rundekamp mot Tronhus etter å ha ligget under 1-6, 2-5, men måtte gi tap i neste runde for en sterk Risan.

Isack fikk en tøff 1. rundekamp for turneringvinner Villanger, men spilte seg frem til en finfin finale i Bonus A!

NC B: 3 av 16 gutter fra Heming

Alle gutta vant 1. runde.

Alexander gikk til en fin semifinale etter mye bra spill!

NC C: 5 av 32 gutter fra Heming

Nicholas og Andreas vant 1. runde.

Mads W vant Bonus C for 2. gang på rad!!

På jentesiden hadde vi med 8 Hemingspillere!

Carina var eneste jente i NC A. Her ble det stopp i 2. runde

I B- tablået fikk samtlige jenter tøff motstand.

Maya vant 1. kamp, men måtte gi tap for 1.seedet i neste runde.

Juni tapte for 2. seedet.

Isabelle møtte turneringsvinner i 1. runde, men vant Bonus B!!

Alle jentene i NC C vant sin 1.runde kamp.

Heddy og Emily spilte seg helt frem til kvart!

I double ble det mange bra resultater for Hemingpillerne!

I gutteklassen vant Jacob sammen med Axel Fredrik Rignes

Kristoffer kom til semi med Villanger og Mats M til kvart med Cornelius Shalmi

På jentesiden ble det 3. plass på Isabelle sammen med Hermine Flaaten i A- tablået.

Juni og Carina gikk til kvart.

I B- tablået ble det seier til Heddy, som spilte sammen med Gabi Langaas.

Totalt var det 124 deltagere i NC 14.

Heming er stolt over at det er så mange deltagere fra Heming!

Ikke bare er det mange spillere, men de viser frem masse bra tennis og herlig innsats!!

NC 16 Gutter Moss/ Soon

Det var ikke like mange deltagere i NC 16, men de gutta som var med imponerte!

Max gikk helt til topps- igjen!

Turneringsleder Per Stålnacke fra Moss TK sier følgende om Max til tennis.no:

"Førsteseedete Max Ulv Bakken fra Heming IL tok hjem NC gutter 16 år i Moss. Max spilte solid tennis hele helgen og tøffeste kampen ble nok den i semifinalen, som han dro i land i tett 3-setter mot hjemmespilleren Jonathan Berling.
I finalen gjorde Max svært få feil og vant relativt enkelt også her mot en annen Moss TK spiller, Jacob Krefting med 6-1 6-4.

Bosse spilte seg frem til en sterk semifinale.

Mathias fikk to fine 3. plasser; i single Bonus A og double sammen med Albert Porsmyr Hansen fra Ullern.