20. mars 2020

Hei spillere og foreldre i Heming Tennis,  

For en uvirkelig situasjon vi er i!

Vi håper at det går bra med alle sammen!!

Det har bare gått en uke siden ”shut down” og at hverdagen vår ble brått snudd på hodet. Vi håper at alle følger rådene til FHI, at det blir rask bedring og at vi snart sees!! Vi savner å være på banen med barna deres!! 

Inntil videre er all organisert trening og hele anlegget på Heming (og alle andre idrettsanlegg i hele landet) stengt tom 26. Mars. Hva som skjer videre er veldig usikkert,  så vi får bare følge med på hva regjeringen sier og krysse fingrene!!

For bare noen dager siden ble dessverre Heming IL nødt til å permittere veldig mange ansatte. Tennisavdelingen ble hardt rammet. Flere av våre trenere har blitt permittert 100% mens fire av oss (Olof, Peter, Dan og AC) fortsetter noe redusert enn så lenge. Vår oppgave blir å forberede kommende sesong, sommercamper, treningssamlinger og diverse andre aktiviteter.

Vi håper permitteringene blir kortvarige!

Selv om all organisert aktivitet nå er stengt, er vi opptatt av å ha en god dialog med spillere og foresatte. 

Vi kommer til å holde dere oppdatert via hjemmesiden og på facebooksiden vår fremover.  Vi kommer til å legge ut informasjon, treningstips og forslag til aktiviteter som dere kan gjøre hjemme.

Vi håper det kan være til inspirasjon!

Peter har allerede kommet i gang med sine treningstips. Følg godt med her for de av dere som alltid har drømt om å bli like stor og sterk som Peter (og for alle dere andre J)

AC vil komme med forslag til treningsaktiviteter for de yngre spillerne. Her kan de leke med ball og racket (uten tennisbane) og få bedre ballkontroll samtidig.

Olof og Dan har i samarbeid med Justin sendt ut treningsprogram til rekrutt- og turneringsgruppene.

Vær så snill å ta kontakt dersom det er noe dere lurer på.

 

Ta godt vare på dere selv, hold dere friske!

 

Mvh

Trenerteamet

 

 

 

Aktiviteter

26.09.2020
Oppkjøring til landsturnering u12

09:00 - 23:55

Heming hallen

26.09.2020
Høstferietrening 26.- 29. september

09:00 - 19:00

Heminghallen / Boblene

26.09.2020
Oppkjøring NM u16 og u19

10:00 - 23:55

OTA


Samarbeidspartnere Heming Tennis