Utendørs gruppetrening og PT!

I henhold til Helsedirektoratets og NIFs retningslinjer, tilbyr vi nå gruppetrening utendørs i grupper inntil 4 personer + instruktør. Meld deg på i app'en MyWellness! 

Kontakt heidi@heming.no ved spørsmål.

 

Klikk les mer for å se video

2020-04-04
einarhoved

Forbudet mot organisert aktivitet oppheves! Dette gleder vi oss stort over, selv om innendørs trening på senteret fortsatt er forbudt, så kan vi nå tilby dere trening utendørs. Vi planlegger variert trening ute på Hemings anlegg, der vi kommer til å benytte oss mye av øvelser med egen kroppsvekt. 

Vi må ha booking til disse timene da det kun er tillatt med fem personer av gangen. Det blir økter på 30 minutter, fint om du kommer ferdig oppvarmet. Booking og timeplan ligger på mywellnes app.
Lenker til nedlasting av app:

Blir det populært vil vi utvide tilbudet. Det vil også bli satt opp timer i påskeferien. Tilbudet gjelder for alle som har aktivt medlemskap (ingen ekstra kostnad). Er dere en vennegruppe (medlemmer) på fem personer kan dere ta kontakt for å sette opp en egen time. 

I tillegg starter våre PT’er med utendørs trening. Hvis du allerede er PT-kunde blir du kontaktet av din PT med forespørsel om interesse for utendørs time. Ønsker du PT og har det ikke i dag? Ta kontakt med Heidi@heming.no .

Vi gleder oss over å være litt i gang igjen!
Treningshilsen fra alle oss i teamet på Heming treningssenter