Utendørs gruppetrening og PT!

Forbudet mot organisert aktivitet oppheves! Dette gleder vi oss stort over, selv om innendørs trening på senteret fortsatt er forbudt, så kan vi nå tilby våre medlemmer trening utendørs. Vi planlegger variert trening ute på Hemings anlegg, der vi kommer til å benytte oss mye av øvelser med egen kroppsvekt. 

Booking og timeplan ligger på mywellnes app. 

60+ mandager kl. 10.30 og torsdager kl. 11.00, på disse timene er det ikke nødvendig med booking (torsdag 13. og mandag 17. mai er det ikke time).

 

 

Klikk les mer for å se video

2020-04-04
einarhoved

Forbudet mot organisert aktivitet oppheves! Dette gleder vi oss stort over, selv om innendørs trening på senteret fortsatt er forbudt, så kan vi nå tilby våre medlemmer trening utendørs. Vi planlegger variert trening ute på Hemings anlegg, der vi kommer til å benytte oss mye av øvelser med egen kroppsvekt. Timeplan og booking på mywellness app.

60+ mandager kl 10.30 og torsdager kl 11.00, på disse timene er det ikke nødvendig med booking (torsdag 13. og mandag 17. mai er det ikke time).

Blir det populært vil vi utvide tilbudet.  Tilbudet gjelder for alle som har aktivt medlemskap (ingen ekstra kostnad). 

I tillegg starter våre PT’er med utendørs trening. Hvis du allerede er PT-kunde blir du kontaktet av din PT med forespørsel om interesse for utendørs time. Ønsker du PT og har det ikke i dag? Ta kontakt med Heidi@heming.no .

Vi gleder oss over å være litt i gang igjen!
Treningshilsen fra alle oss i teamet på Heming Treningssenter