Tine fotballskole 1, 2 og 3

Heming ønsker velkommen til Heming Fotballskoler første og siste ukene i sommerferien 2020!

Påmelding uke 26: https://www.heming.no/event/1160

Påmelding uke 32: https://www.heming.no/event/1161

Påmelding uke 33: https://www.heming.no/event/1162

 

GRUNNET CORONASITUASJONEN VIL DET IKKE BLI SERVERT FRUKT ELLER GRILLMAT!

Fotballskolene varer mandag til fredag kl. 09.00- 15.00. Det blir opplegg hele dagen med øvelser, spill, lek og sosialt samvær. Det er viktig at alle har med seg matpakker. Tilbudet rettes mot barn født 2007-2015. Det er felles påmelding, men gruppene vil deles inn etter alder og differensieres etter interesse og ferdigheter så langt det lar seg gjøre.

Dette får du:

  • 6 timer fotballtrening i 5 dager.
  • Kompetente og motiverte instruktører.
  • Spillerne er forsikret dersom skader skulle inntreffe.

Heming fotballskole og Tine fotballskoler passer perfekt for alle, fra de som liker fotball til de som elsker fotball. Det vil bli vektlagt en blanding mellom fotballfaglig input, sosialt samvær og fotballrelaterte øvelser, som koordinasjon, hurtighet og enkle styrkeøvelser. Hva som vektlegges mest vil tilpasses gruppen ut ifra alder, interesse og ferdigheter.

Heming ønsker å løfte fotballskolen til et nytt nivå, gjennom et bedre tilrettelagt tilbud til hver enkelt spiller og gjennom kursede og motiverte instruktører, som passer profilen på treningsgruppen. Vi håper og tror dette vil være noe for ditt barn.

Keepertrening:

Det vil bli en egen keepergruppe som tidvis trener keeperspesifikt i tillegg til å være med sin gruppe under fotballskolen.

Jentegruppe:

Det blir opprettet egne jentegrupper der hvor antall påmeldinger tilsier det.

De yngste: 2013-2015

Alderen får betydning for den pedagogiske tilnærmingen. Vi vet av erfaring at de yngste har behov for flere pauser og et mer variert tilbud, som tidvis også beveger seg bort fra det direkte fotballrelaterte. Det vil i tillegg være flere instruktører per barn i denne gruppen.

Praktisk info:

Pris: 1500,-

Oppmøte: 09.00 alle dager

Sted: Hemingbanen (Gulleråsveien 5, 0779 Oslo)

Ansvarlig for fotballskolen: stein@heming.no 

Påmelding ved å trykke på de ulike ukene øverst.

 

Tinefotballskole.jpg

Tin2017.jpg