Heming fotball

Heming Fotball skal tilby morsom og utviklende fotballaktivitet til alle medlemmer. Vi er en av Norges beste utviklingsklubber for spillere mellom 5 og 19 år, både på jente-og guttesiden. I tillegg har vi senior- og veteranlag for både damer og herrer.

 

Flest, best og lengst mulig

Vi har i dag rundt 1200 fotballspillere i Heming fotball. Med et stort spenn av interesse, ferdigheter og bakgrunn skal vi forsøke å gi alle våre medlemmer muligheten til å spille fotball med tilpassede utfordringer og å oppleve mestring i trygge omgivelser.

Kvalitetsklubb

Vi er klassifisert av Norges Fotballforbund ( Januar 2017) som en kvalitetsklubb. Kvalitetsklubbkonseptet er et klubbutviklingsverktøy som  inneholder krav rettet mot konkrete områder i klubben. I Heming jobber vi blant annet med prosjekter innen skadeforebygging,  treningsbelastning, med spesielt fokus på vekstperioder og tverrfaglig samarbeid med fokus på styrke, koordinasjons- og hurtighetstrening.

NFF kvalitetsklubb

Trenerapparat og fasiliteter

Vi har tilknyttet oss en erfaren sportlig leder og flere meget dyktige trenere og har inngått samarbeidsavtaler med toppklubber som FCK og Vålerenga. Vi utvikler i tillegg et stadig bedre samarbeid med naboklubbene våre slik at tilbudet til barn og ungdom i nærområdet skal bli best mulig. Heming fotball er en utviklingsorientert klubb som tilbyr gode utviklingsarenaer uansett nivå. De som virkelig vil satse på fotball, skal vite at Heming nå har kompetansen til å bistå i utviklingen, men vi er også klubben for de som bare syntes at fotball skal være gøy.

Vi har gjort store sportslige investeringer de siste årene i baner, nytt klubbhus, ansatte trenere og undervarme. Her kan du se anlegget vårt.