Har du lyst til å være frivillig på Hovedlandsrennet i Kollen?

Heming skal sammen med Lyn Ski, Bækkelaget SK og Kollenhopp arrangere Hovedlandsrennet i nordiske grener. Arrangementet er uoffisielt NM for 15 og 16 åringer i langrenn, hopp og kombinert.

Klikk på LES MER

2022-01-14
Erik

Har du lyst til å være med på Hovedlandsrennet i Kollen?

Heming skal sammen med Lyn Ski, Bækkelaget SK og Kollenhopp arrangere Hovedlandsrennet i nordiske grener. Arrangementet er uoffisielt NM for 15 og 16 åringer i langrenn, hopp og kombinert.

Dette kommer til å bli både sosialt og gøy med deltagere fra hele landet. Det er en ære å være arrangør av Hovedlandsrennet samtidig som det er viktig å få til et godt og knirkefritt arrangement. Vi forventer ca 1000 deltagere pr dag fra hele landet og for dem er dette en stor begivenhet.

Datoen er torsdag 24 til søndag 27 februar – (siste helg i skolens vinterferie) med forberedelsesdag på torsdag og renn fredag, lørdag og søndag.

Heming skal stille med ca 120 dugnadsvakter og vi søker nå hjelp til å fylle listene blant Hemings gode hjelpere.

Er du bestemor eller bestefar, tante, onkel eller søsken eller har du som Hemingmedlem bare lyst til å treffe andre skiinteresserte og hjelpe oss med arrangementet, er du veldig velkommen.

Oppgaver består i alt fra kiosk og parkeringsvakt til hjelp med avvikling i start og målområdet, rigging av arena og vakthold i løypene. Alle monner drar, halve eller hele dag og ingen oppgaver krever noen forkunnskaper bortsett fra litt fokus underveis.

Alle som også har lyst til å komme og se på og lage stemning rundt løypa, er også hjertelig velkommen! (i alle fall slik korona restriksjonene er nå). For mer info se: https://www.heming.no/Langrenn/Toppmeny/HL-2022.html

Så om du har lyst til å være med på å gi hele det ungdommelige ski-Norge en skikkelig Kollen-opplevelse og minner for livet – meld deg gjerne som dugnadsvakt til:

Frivillighetskoordinator for HL:       Anna Louise Holberg
                                                       anna@solving.no
                                                       97 12 93 96

Med vennlig hilsen
Heming Langrenn

 

Følg oss på

Facebook

Instagram


Samarbeidspartnere Heming Langrenn