RSM forlenger avtalen med Heming langrenn

Klikk på LES MER for mer informasjon

2021-06-14
chjelde

Siden 2016 har Heming Langrenn samarbeidet med RSM for å skape gode skiopplevelser for små og store. Heming Langrenn er ydmyke og stolte over å kunne meddele at samarbeidsavtalen med RSM er forlenget til 2023. RSM har i tillegg inngått avtale med Heming Sykkel for å bidra til et bredt og tilgjengelig tilbud for de unge og lovende i Heming.

Sammen med RSM skal vi fortsette å dyrke lagånd, og samtidig tørre å utfordre hverandre til å stadig tenke nytt og bli bedre. Vi skal skape et miljø som er trygt og inkluderende, der alle er lagkamerater som hjelper hverandre til å bli bedre, og evner å glede seg over hverandres seire.

Vi har alle noe å lære av hverandre, og sammen med RSM skal vi fortsette å være nysgjerrige og utfordre det etablerte. Heming Langrenn skal sørge for å legge til rette for utvikling og gi like muligheter for alle, gutter som jenter. Heming Langrenn og RSM har som langsiktig mål å jobbe mot 50/50 fordeling mellom menn og kvinner innen trener, administrasjon og i styret. Dette for å sørge for at vi stiller til start med det beste laget i ryggen.

RSM og Heming skal sammen tilrettelegge for masse idrettsglede og skape resultater gjennom positivt engasjement, samarbeid og høy kvalitet.