Ny informasjon vedrørende Tennisspill

Vi har satt igang organisert trening, planlegger dugnad til helgen og klargjør utebanene denne uken.

2020-04-16
cathsteen

Hei alle ivrige Heming spillere.  

 

Håper alle er det fint i disse dager og nytt påsken. Takk for at alle har vært så supportive og flinke til å følge retningslinjer i forbindelse med boblen. Dette gjør at vi lettere kan stadig åpne opp noe mer. Litt kort info som vi håper dere alle leser:-) 

 

Denne uken startet organisert trening med restriksjoner for konkurransespillere i boblene. Dette tester vi ut for å se på muligheter framover, men vi håper det blir vellykket og at dette er noe vi kan fortsette med nå framover. 

Vi håper å få 3 utebaner klare til spill i løpet av uken. De vil etterhvert kunne bookes via sporty med restriksjoner, mens bane de 4 andre banene forblir dropin/tavle som tidligere. Mer info kommer når dette er klart og banene er klare til bruk. Når det gjelder boblene vil disse bli stengt for booking fra fredag ettermiddag.

Det blir dugnad på lørdag (med nye retningslinjer). Vi vil sende ut et google ark iløpet av kort tid der alle kan fylle inn når de har muligheten til å stille. Alle er velkomne til å skrive seg på og håper dere vil være med på å bidra til at vi kommer fort igang med utespill. Vi vet mange gleder seg til å spille tennis igjen og også særlig til utendørssesongen:-) 

Vi kommer også åpne for at man kan spille med andre enn husstandsmedlemmer på utebanene sålenge Koronavettreglene blir overholdt (bl.a. kun bruke egne baller og hver av spillerne tar med sine egne baller sånn at man kun tar på sin egen ball)

Hallen forblir stengt inntil videre i ubestemt tid, men dersom det lar seg gjøre så håper vi å åpne for organisert trening i hallen for de mindre barna fra skolestart om noen uker. Da blir det restriksjoner som det er nå i boblene og at det ikke er lov å oppholde seg der utenom når man er på banen. Dette vil vi også informere mer om når vi vet hvordan vi skal løse og håndtere dette. Vi håper vi alle foreldre er støttende og behjelpelige på våre avgjørelser og løsninger her. Vi gjør det vi føler vi kan og trenere jobber hardt for å få dette til. 

Årskontingent legges ut på nettet 15 april, så her må alle selv gå inn på sin side/bruker og betale. Neste års kontingent vil bli noe redusert dersom man stiller på årets dugnad.

Minner om e-mailen som ble sendt ut igår med påmelding til trening. 

 

Ellers husk å ta vare på dere selv:-)

 

Hilsen Heming Tennis


Samarbeidspartnere Heming Tennis


 

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket