Heming Skibyttemarked 2020 er avlyst

I tråd med den rådende smittesituasjonen for Covid-19 i Oslo, har arrangementskomiteen med støtte fra Hovedstyret besluttet at det dessverre ikke er forsvarlig å arrangere Hemings Skibyttemarked på tradisjonelt vis i år.

Vi beklager til alle medlemmer og kunder, sponsorer og leverandører, og krysser fingrene for at vi kan ha markedet som normalt i 2021.

 

2020-09-25
einarhoved

Vi kan dessverre ikke ta risikoen på at Skibyttemarkedet skal være kilde til smitte blant frivillige, kunder eller leverandører, og vi har heller ikke store nok lokaler til at kunder kan holde en forsvarlig avstand, samtidig som vi avvikler et effektivt marked.

Vi beklager til alle hadde gledet seg til å skaffe seg pent brukt utstyr, kanskje noe nytt, og ikke minst få solgt unna eget brukt utstyr!

Arrangementskomiteen arbeider med samarbeidspartnere for å se på ulike digitale alternativer, slik at utstyr kan skifte hender fra Heming’ere til Heming’ere, i god sirkulær økonomisk ånd, også i 2020. Vi oppfordrer medlemmer til å finne sammen for gjenbruk av utstyr, for å holde kostnadene for å drive idrett nede.

 


Samarbeidspartnere Heming Alpin