Nyheter

I formiddag, onsdag 1. april, informerte NIF om at det nå igjen er åpnet for organisert trening, riktignok innenfor relativt strenge rammer og retningslinjer. 

01.04.2020
- andrenh

Oslo Kommune vedtok fredag at idrettsbaner likestilles med parker og marka, og åpnes igjen for ikke-organisert aktivitet. Det betyr at dere er hjertelig velkommen til fotballaktivitet på Hemingbanen - innenfor retningslinjene for hindring av smittespredning!

Oslo kommune har gjort helomvending. For noen dager siden valgte kommunen å låse målene på idrettsanlegg i Oslo. Nå har kommunen besluttet å låse dem opp igjen.

31.03.2020
- SG

I tillegg til permitteringer går fotballavdelingen gjennom alle sider ved driften for å redusere kostnader der vi kan. Vi startet året med en sterk egenkapital og har en god buffer til å møte utfordringene vi nå står overfor. Mottatte innbetalinger av forskuddsbetalte treningsavgifter sesongen 2020 blir ført som gjeld til medlemmene i vår balanse. Ingen skal tape på at de har vært tidlig ute med betalingene sine i fotballavdelingen. Vi ser fram til å komme tilbake i normal drift - og vi kommer sterkt tilbake!

12.03.2020
- SG

Frist for å betale treningsavgiften 2020 er utsatt til 1. mai.

Vi opererer med ubetinget angrefrist ut mai måned.

 

01.03.2020
- sveing

Grunnet usikkerhet rundt når serien kan starte, utsettes publiseringen av terminlister. Dette da en del avdelinger og terminlister vil måtte gjøres om fra det opprinnelige. 

I tråd med Breddereglementet §8-1(1) vil kretsen kunngjøre spilleplan senest 2 uker før seriestart for sesongen for de divisjoner den administrerer i seniorklassene, samt i aldersbestemte klasser.

19.03.2020
- sveing

Heming Fotball har et bredt spekter av aktiviteter om sommeren. Nå er vi klare med påmeldinger til fotballskoler og camper i uke 26, 32 og 33. Vi har ubetinget angrefrist og full refusjon (minus bankgebyr) på alle innbetalinger.

09.03.2020
- andrenh

Påmeldingen til sommerperioden som går fra 1. mai og ut oktober er nå klar!

05.03.2020
- Akademiet

SAMARBEIDSPARTNERE
HEMING FOTBALL