Nyheter

Som seg hør og bør arrangerer vi utviklingstreninger i høstferien for alle spillere i akademi-alder. Vi vil arrangere en daglig trening (mandag - fredag) med tilpasset innhold til alder, ambisjoner og nivå. Med andre ord, uansett om man er super-ambisiøs eller spiller fotball for å ta del av det sosiale, så skal vi lage et opplegg som passer alle.

03.09.2021
- Julianmads1

Seniorfotballen har vært stengt ned i nesten to år, men nå er tidenen endelig inne for at de skal få lov til å spille seriekamper igjen. Dame og herrelaget har gått sammen og vil dele inntektene på dette prosjektet likt i mellom seg.

11.08.2021
- Julianmads1

Hemings store skimarked er tilbake! 

Her kan du selge ditt eget brukte utstyr, kjøpe rimelig og bra brukt utstyr, eller gjøre gode kjøp fra våre leverandører!

På tide å gå gjennom loft, hytte og kjeller for å se hva du trenger og ikke trenger!

20.08.2021
- einarhoved

Vi har bestemt oss for å prioritere tid til treningskamper får våre lag og på bildet vil man se når våre lag i ungdomsfotballen er tildelt tider til treningskamper.

Barnefotballen har også fått tildelt tider til kamper, som trenerne har fått i Spond.

 

25.05.2021
- Julianmads1

Vi har bestemt oss for å prioritere tid til treningskamper får våre lag og her kan man se når våre lag i ungdomsfotballen er tildelt tider til treningskamper.

Barnefotballen har også fått tildelt tider til kamper, som trenerne har fått i Spond.

 

25.05.2021
- Julianmads1

Handledager-Torshov-Sport-mai-2021.jpg

Ekstra rabatter denne uken for våre medlemmer.

20.05.2021
- sveing

Årlig medlemsmøte fotballavdelingen tirsdag 25. mai kl 1900 på TEAMS.

Påmelding til TEAMS-møtet, klikk her

Avdelingens regnskaper, budsjett og valg på styremedlemmer vedtas og velges på Idrettslagets Årsmøte, fastlagt til 27. mai, se idrettslagets hjemmeside. Årsmøtedokumenter legges ut der.

18.05.2021
- sveing