Heming fotball

Heming Fotball skal tilby morsom og utviklende fotballaktivitet til alle medlemmer. Vi har et tilbud til spillere fra de er 5 år, helt opp til veteran.

Utfordringer og utvikling ut fra individets perspektiv

Vi har i dag rundt 1500 fotballspillere i Heming fotball. Med et stort spenn av interesse, ferdigheter og bakgrunn skal vi forsøke å gi alle våre medlemmer muligheten til å spille fotball med tilpassede utfordringer og å oppleve mestring i trygge omgivelser. Klubben har spilleren i sentrum, og har gjennom flere sesonger vist at Heming er en klubb hvor man kan utvikle seg til å spille toppfotball, så vel som en klubb hvor man kan spille sammen med venner.

Kvalitetsklubb

Vi er klassifisert av Norges Fotballforbund (januar 2017) som en kvalitetsklubb. Kvalitetsklubbkonseptet er et klubbutviklingsverktøy som  inneholder krav rettet mot konkrete områder i klubben. I Heming jobber vi blant annet med prosjekter innen skadeforebygging, treningsbelastning, med spesielt fokus på vekstperioder og tverrfaglig samarbeid med fokus på styrke, koordinasjons- og hurtighetstrening.

NFF kvalitetsklubb

Trenerapparat og fasiliteter

Vi har tilknyttet oss en erfaren sportslig leder og flere meget dyktige trenere, og vi har inngått samarbeidsavtale med Vålerenga Fotball. Vi utvikler i tillegg et stadig bedre samarbeid med naboklubbene våre slik at tilbudet til barn og ungdom i nærområdet skal bli best mulig, og da spesielt gjennom akademisamarbeidet. Heming fotball er en utviklingsorientert klubb som tilbyr gode utviklingsarenaer uansett nivå. De som virkelig vil satse på fotball skal vite at Heming nå har kompetansen til å bistå i utviklingen, men vi er også klubben for de som bare synes at fotball skal være gøy.

Vi har gjort store sportslige investeringer de siste årene i baner, nytt klubbhus, ansatte trenere og undervarme. Her kan du se anlegget vårt.