Sykkelskole sommeren 2023!

Heming og Try inviterer i år til felles sykkelskole uke 32 og 33. «På to hjul iMarka» er for barn og ungdom i alderskullene 2008-2015.

2023-06-01
rogerf

Vi inviterer barn og ungdom i alderen kullene 2008-2015 til å delta på «To hjul iMarka». Maks antall barn pr uke vil være 30. For at flest mulig skal få delta er det mulig å melde seg på kun én av ukene. Du kan derimot melde deg på venteliste den andre uken om du ønsker.

Vi har i år fått midler fra Gjensidigestiftelsen og sykkelskolen vil derfor være gratis og åpen for alle som ønsker å delta. Det er heller ikke noe krav om at du er medlem i Heming eller Try.

PÅMELDING

Oppmøte og samlingssted vil være på Hemingseter, rett nedenfor Frognerseteren. Daglig oppmøte (mandag til fredag) fra kl 09.00, vi sykler avgårde kl 09:15 og avslutter kl 15.00. Det blir et variert program med sykling på stier i nærområdet, tekniske øvelser, lek, moro og uformelle konkurranser. Barna blir delt i grupper basert på alder og ferdigheter. For de eldre barna vil det bli mulighet for langturer. Sykkel skolens ledere er trenere i Heming, Try eller er aktive syklister, alle har erfaring innen barne- og ungdomsidrett.

De eldre barna som skal være med på langtur bør sykle med liten sekk med ekstra slange, mat og overtrekksklær. Øvrige sekker med klær, mat og utstyr kan oppbevares inne i Hemingbua når vi sykler.

Vi har en kapasitetsgrense på maks 30 deltakere pr uke. Dersom fulltegnet så kan du registrere deg på venteliste.

For spørsmål, ta kontakt med randi.torkildsen (att) gmail.com eller telefon 454 11 830.

NB! De som ikke møter til første dag i uken du er påmeldt, vil miste plassen sin. Plassen vil da gå videre til første på ventelisten.