Ungdomstilbud i Heming

Ungdomstilbudet på Heming Treningssenter er nå bedre enn noen gang! Grunnet økende etterspørsel fra ungdom og foreldre, har vi valgt, i samarbeid med Heming Basis, å gjøre det mulig å trene på senteret vårt fra det året du fyller 13 år, gjennom et eget ungdomsmedlemskap.
Vi ser at mange i denne aldersgruppen faller fra organisert idrett, da er det fint å ha et tilbud på en sosial, trygg og aktiv arena som Heming Treningssenter. Vi er opptatt av å ivareta et kvalitativt tilbud til våre ungdoms-medlemmer.
Ungdoms-medlemskapet gir tilgang til:
- Trampolinehallen; hver torsdag mellom kl 15.00-16.00 - Egen trener for ungdom vil være tilstede.
- Styrkerommet (over trampolinehallen); hver lørdag/søndag mellom kl 11.00-14.00. Egen trener for ungdom vil være tilstede. Trening i trampolinehallen og styrkerom følger Osloskolens feriedager.
- Trening i treningssenteret på egenhånd mellom 10.00-17.00 på alle hverdager. Tilgang til å trene i våre øvrige åpningstider sammen med foresatt/voksenperson (som er medlem).
Pris: kr 299,- pr måned.
2022-09-21
hellerhaukenes

 

Medlemskapet inkluderer en obligatorisk veiledningstime med personlig trener. Treningsprogrammet vil være individuelt tilpasset, men et generelt hovedfokus for denne aldersgruppen vil være utholdenhetstrening på tredemøller/sykler/synchro og styrketrening for hele kroppen med bruk av kroppsvekt, slynger, spenstkasser og lignende.
Medlemskapet opprettes i resepsjonen i Nye Heminghallen, og krever tillatelse og underskrift av foresatt. (3 måneder bindingstid og 1 måned oppsigelse).

 

 

 

Kan være et bilde av 3 personer, folk som står og tekst