Alpintrening for Heming IPU vinteren 2020

Heming IPU fortsetter med alpint og planlegger oppstart 8.januar

2019-12-05
kathyh

Sted: Tryvann (Oslo vinterpark)

Når : onsdager 19.30-21.00

Varighet: a 1,5 time med mål om at snøen varer fram til påske

Oppstart : 8.januar. Uke 8 utgår pga skolens vinterferie

Pris: kr 2.400,- 

Oppmøte : utenfor Servicesenteret ( som tidligere år)

Trenere: Marie Ræder Håkonsen og Tone Gjørtz

 

Alle plikter til å stille som foreldrevakt (evt.ledsager/støttekontakt) 1-2 ganger ila sesongen ( én vakt pr treningsøkt). Det er ofte utfordringer i gruppen som ikke har noe med selv treningen å gjøre ( på do, en vondte etc) som ikke trener bør bruke tid på. Ledsager/støttekontakt får gratis ledsager dagskort til heisen eller heisvaktvest av trener. Det blir sendt ut ‘vaktliste’ som man kan skrive seg på.

 

Det forventes at den enkelte alpinist  har det basale av alpine skiferdigheter og kontrollerer sving, fart og stopp. Treningen vil bestå av både tekniske øvelser og portkjøring. Målet er å kunne delta i Hemings klubbrenn i slutten av sesongen.

 

Utøver må mestre heisen (stol-og tallerkenheis). Er man under 10 år, skal utøver ha med en voksen i stolheisen.

  

Heiskort er IKKE inkludert og utøverne må ha eget skipass i lomma når treningen starter opp.  Vi anbefaler å kjøpe sesongkort som blir billigere enn å kjøpe drop-in som koster 450kr (350kr for 7-15 år) . Uansett, legg  inn nok tid til å kjøpe skipass i forkant av treningsstart.

 

 

Husk at dere må logge dere inn på Hemings nettsider for å få gjennomført denne påmeldingen. Det krever medlemskap i IL Heming.

Påmelding