VIVIL-LEKENE

24.-26. mai 2024 går VIVIL-lekene av stabelen. Individuell påmelding på VIVILs hjemmeside. VIVIL invitetrer alle barn, unge og voksne fra 3 år til nok et fullspekket arrangement i ulike grener. Konkurransene starter med et svømmestevne i Nadderudhallen fredag 24. mai med påfølgende konkurranser på Bærum Idrettspark lørdag 25. og søndag 26. mai. For utfyllende program og startslister se VIVILs nettside

2024-05-23
cathrine.raae@gmail.com

Heming Parasport stiller med 78 trenere og ledere og vil være tilstede under hele arrangementet.

Lørdag  oppmøte på Bærum Idrettspark ved ved Hemings møteplass/base senest kl. 9.30. Vi går samlet til start for innmars. Fint om alle som har kan ta på Heming Parasport-vesten.

Hemings møteplass/base lørdag er i høyre ende av friidrettsbanen (nord-øst) ved nettet til diskos/kulestøt.

Fotball: Heming stiller med 2 lag, kl. 11.00 og kl. 14.00. Fotballkampene er 2 x 20 minutter med 5 spillere på banen.  Alle som har mulighet oppfordres til å komme å heie ⚽ 

Utlån av fotballtrøyer før første kamp. 

Boccia: 1. pulje starter kl. 11. Heming har lag i 2. pulje som starter kl. 12.

Lørdag arrangerer Heming Parasport førfest i Heminghuset/Peisestuen kl. 17.30 før felles transport med taxi til deltakemiddagen på Thon Hotell Oslofjord i Sandvika. Deltakere er selv ansvarlig for hjemtransport. Trenerne kan bistå bestilling av taxi. Husk TT-kort.

Søndag oppmøte kl. 8.30 eller senest 15 minutter før aktuell aktivitet starter.

Lagledere:

  • Boccia  kl. 9.00 Lagleder Charlotte
  • Løp 800 meter – kl. 9.10 – Lagleder Jonas
  • Presisjonskast – kl.10.00 – Lagleder Nikola
  • Kast liten ball – kl. 14.00 – Lagleder Charlotte
  • Stafett – kl. 14.00 – Lagleder Jonas

Fotball: Heming 1 spiller kl. 11.00 og Heming 2 spiller kl. 10.15.

Boccia: start fra kl. 9 avhengig av lørdagens resultat. Sjekk oppdatert informasjon/tider på VIVIL-lekenes nettside

Stafett: start fra kl. 14. Heming stiller med lag i alle 4 heat

Bekledning: Klær etter dagens vær. Vi tar med Heming T-skjorter til utlån under arrangementet. Caps og solbriller. Husk å smør deg godt med høy faktor!

Transport: Hvis noen skal hjem med taxi må det gis beskjed beskjed til en av hovedtrenerne. Husk å oppgi adresse og referansenummer til forhåndsbestilt taxi. Eget ansvar å betale taxi. Ta med TT-kort.

HUSK! Det blir lange dager så ta med nok mat og drikke. Smør deg god med høy faktor før du kommer til arenaen og ta med solkrem for ettersmøring. Er det annet du trenger/kan ha bruk for i løpet av dagen som f.eks. medisiner, så ta det med deg også.