Adrenalin Senior - ski & snowboard - påmelding

 

KAJ-SJOSTROMC-16%20%283%29.jpg

 

Viktig ved påmelding på aktiviteter!

Ute i spalten til høyre ligger det til enhver tid de aktiviter - treningsgrupper og medlemskap - som vi tilbyr i Senior gruppen.

 

Retningslinjer ifm Covid-19 gjelder på alle Adrenalins treninger. For seniorgruppen gjelder noe strengerer regler enn for våre yngre grupper, herunder økt fokus på smittevern og 1-meters regelen. Dere vil få tydelig info om adferd og smittevern ved oppmøte på trening. Gjør dere kjent med øvrig oppdatert info fra FHI og NIF som dere finner på hjemmesidene deres.

 

Vinter trening 2001:

 

Vi er rimelig sikre på at den kollektive helsen tillater sportslige aktiviteter for dere over 18 år fom januar 2021, og har skråsikkert nok både lagt planer og satt tider for deres eksklusive treningsøkter for hele vintersesongen 2021. Vi starter opp 4.1.2021 og avrunder 15.4.2021. Dette blir rundt 13 uker med intenst berikende aktiviteter. 

 

NB, for hall delen vil vi selvfølgelig måtte forholde oss til de til enhver tid gjeldene smittevern regler, men er ved godt mot for en normalisering på nyåret.

 

 

 

Bruk av informasjon fra påmeldingsskjemaet:

 

Ved å fylle inn navn og annen informasjon i påmeldingsskjemaet godtas det at denne informasjonen blir delt med de som har tilgang til listen/skjemaet, og benyttet internt hos Heming Adrenalin. 

 

Hvis anonymitet ønskes ta kontakt med Adm leder Pernille Thorvildsen (995 90 061 / pernille@heming.no)

 

* Om du skulle støte på problemer i påmeldingen tilknyttet manglende utfylt felt (som du heller ikke får fylt ut i skjemaet) må dette løses via instillingene på din profil medlemsprofil. Logg deg inn, og følg øverste menylinje mot høyre, trykk på den runde initialknappen og velg innstillinger. Fyll ut felt som mangler og oppdater. OBS! Sett kun inn ditt åttesifrede mobilnr på din profil da systemet ikke håndterer prefikser.

Aktiviteter

21.10.2021
Heming Adrenalin Høst 2021 Senior (SR) 18+

21:00 - 22:30

Trampolinehallen på Heming