Adrenalin Senior - ski & snowboard - påmelding

 

KAJ-SJOSTROMC-16%20%283%29.jpg

 

Retningslinjer ifm Covid-19 gjelder på alle Adrenalins treninger. For seniorgruppen gjelder andre regler enn for våre yngre grupper. Økt fokus på smittevern og 1-meters regel gjelder for denne gruppen (18-20åringer som deltar på denne treningen forholder seg også til samme regler som resten av gruppen). Dere vil få tydelig utvidet info for hallbruk ved oppmøte på trening. Gjør dere kjent med øvrig oppdatert info fra FHI og NIF som dere finner på hjemmesidene dems.

 

Viktig ved påmelding på aktiviteter!

 

Bruk av informasjon fra påmeldingsskjemaet:

Ved å fylle inn navn og annen informasjon i påmeldingsskjemaet godtas det at denne informasjonen blir delt med de som har tilgang til listen/skjemaet, og benyttet internt hos Heming Adrenalin. 

 

Hvis anonymitet ønskes ta kontakt med Adm leder Pernille Thorvildsen (995 90 061 / pernille@heming.no)

 

* Om du skulle støte på problemer i påmeldingen tilknyttet manglende utfylt felt (som du heller ikke får fylt ut i skjemaet) må dette løses via instillingene på din profil medlemsprofil. Logg deg inn, og følg øverste menylinje mot høyre, trykk på den runde initialknappen og velg innstillinger. Fyll ut felt som mangler og oppdater. OBS! Sett kun inn ditt åttesifrede mobilnr på din profil da systemet ikke håndterer prefikser.

Aktiviteter

26.11.2020
Heming Adrenalin Barmark høst 2020 Senior 02+

21:00 - 22:30

Trampoline hallen på Heming