Adrenalin Senior - ski, snowboard og trampoline - påmelding

 

Påmelding Ride & Play, overnatting på Fausko 27- 29 januar 2023 - for medlemmer

Påmelding Ride & Play, overnatting på Fausko 27-29 januar 2023 - for ikke medlemmer

 


Påmelding på aktivitet for Senior vinteren 2023

Påmelding Senior (18+)

Ute i spalten ytterst til høyre ligger det til enhver tid de aktiviter - treningsgrupper og medlemskap - som vi tilbys i Senior-gruppen.

Alle treningstider får du hvis du klikker på bildet til høyre. Vintertreningen for senior vil foregå i Skimore Oslo (Tryvann, Oslo Vinterpark, Wyller) på onsdager mellom kl 1900-2130 (2200). Treningene foregår i dette tidsrommet men fordrer ikke at man må være der fra kl 1900-2130. Kan man ikke komme i bakken før kl 2000 så går det bra. Kall det gjerne fleksitid. Hvor gruppen er til enhver tid underveis i treningen blir kommunisert og publisert fortløpende slik at det skal være lett å finne hverandre.

Dette mm info finner du ogsdå HER

VINTERTRENINGER:
Påmeldingen for vintertrening, både hallen og i bakken, er åpen. Nå kan dere velge om dere vil delta bare i bakken, bare i hallen eller begge deler. Vi kjører igang innetreningene (Trampohallen Heming) på senior torsdag 6. januar, og treningene i bakken tirsdag 11. januar.

COVID-RESTRIKSJONER – TRENINGSAVGIFTER:
Vi vil inntil det kommer justeringer fokusere på utetreningene, og selvfølgelig følge gjeldene regler og anbefalinger, men så snart det tillates starte opp innetrening også. Det blir avregnet og kompensert for treningsavgifter påløpt for treninger som vi inntil videre ikke kan gjennomføre innendørs, mao er det bare å melde seg på

Retningslinjer ifm Covid-19 gjelder på alle Adrenalins treninger. For seniorgruppen gjelder noe strengerer regler enn for våre yngre grupper, herunder økt fokus på smittevern og 1-meters regelen. Dere vil få tydelig info om adferd og smittevern ved oppmøte på trening. Gjør dere kjent med øvrig oppdatert info fra FHI og NIF som dere finner på hjemmesidene deres.

 

Aktiviteter

22.03.2023
Heming Adrenalin Vinter 2023 Senior (SR) 18-67 år

19:00 - 21:30

Oslo vinterpark og Trampolinehallen på Heming