Adrenalin Senior - ski, snowboard og trampoline - påmelding

 

KAJ-SJOSTROMC-16%20%283%29.jpg

 

Viktig ved påmelding på aktiviteter:

Ute i spalten til høyre ligger det til enhver tid de aktiviter - treningsgrupper og medlemskap - som vi tilbyr i Senior-gruppen.

Treningstider samt annen praktisk info finner du HER

VINTERTRENINGER:
Påmeldingen for vintertrening, både hallen og i bakken, er åpen. Nå kan dere velge om dere vil delta bare i bakken, bare i hallen eller begge deler. Vi kjører igang innetreningene (Trampohallen Heming) på senior torsdag 6. januar, og treningene i bakken tirsdag 11. januar.

COVID-RESTRIKSJONER – TRENINGSAVGIFTER:
Vi vil inntil det kommer justeringer fokusere på utetreningene, og selvfølgelig følge gjeldene regler og anbefalinger, men så snart det tillates starte opp innetrening også. Det blir avregnet og kompensert for treningsavgifter påløpt for treninger som vi inntil videre ikke kan gjennomføre innendørs, mao er det bare å melde seg på

Retningslinjer ifm Covid-19 gjelder på alle Adrenalins treninger. For seniorgruppen gjelder noe strengerer regler enn for våre yngre grupper, herunder økt fokus på smittevern og 1-meters regelen. Dere vil få tydelig info om adferd og smittevern ved oppmøte på trening. Gjør dere kjent med øvrig oppdatert info fra FHI og NIF som dere finner på hjemmesidene deres.

 

Aktiviteter

31.08.2022
Heming Adrenalin Høst 2022 Senior (SR)

21:30 - 23:00

Trampolinehallen på Heming