Nyheter

Heming Extra er kommet godt i gang, og vi har nå satt opp flere camper frem mot sommerferien. Alle campene har hver sitt spesifikke tema og vil inneholde masse morsom og spennende læring!

08.03.2022
- Julianmads1

 

Velkommen til åpne treninger hos Heming DSA i mars.

 Er du mellom 18 og 35 år; liker å spille fotball og ønsker å være med i et utviklingsrettet miljø, så er det deg vi ser etter.

 Vi er et sosialt lag bestående av en blanding av lokale spillere, studenter og unge voksne. J Vi endte på 3.plass i 4.divisjon og ambisjonene er å kjempe om opprykk i 2022.

 

 

28.02.2022
- Julianmads1

I vinter vil utviklingslagene våre åpne opp for eksterne spillere til prøvespill. De siste årene har vi fått flere henvendelser rundt dette, og av den grunn ønsker vi nå å planlegge dette i litt større grad enn hva vi har gjort tidligere. Dette fordi aktiviteten på lagene våre er stor også på vinterstid, og vi ønsker å tilpasse prøvespill med denne aktiviteten.

08.11.2021
- fredklu

Seniorfotballen har vært stengt ned i nesten to år, men nå er tidenen endelig inne for at de skal få lov til å spille seriekamper igjen. Dame og herrelaget har gått sammen og vil dele inntektene på dette prosjektet likt i mellom seg.

11.08.2021
- Julianmads1

Vi har bestemt oss for å prioritere tid til treningskamper får våre lag og her kan man se når våre lag i ungdomsfotballen er tildelt tider til treningskamper.

Barnefotballen har også fått tildelt tider til kamper, som trenerne har fått i Spond.

 

25.05.2021
- Julianmads1