Trenerkurs på nett for alle foreldretrenere!

Info til alle foreldretrenere i Heming Fotball!

Først og fremst håper vi alle har det bra og vi ønsker dere, som er blant de aller største bidragsyterne i Heming Fotball, god helse i tiden som fremover. Her følger info om hvordan du kan ta grasrottrener delkurs 1. Vi har som mål at alle lag har minst 1 trener med dette kurset.

2020-03-18
andrenh

Heming Fotball ønsker å være gode på trenerkompetanse, ikke minst hos de frivillige foreldretrenerne våre. Det er dere som legger grunnlaget for oss med den viktige jobben dere gjør som trenere for barna våre. Derfor ønsker vi at alle som skal være trenere fremover tar grasrottrenerkurset(delkurs 1). Kurset er i stor grad nettbasert og det passer derfor fint å gjøre store deler av dette nå. Nettkurset er estimert til 4 timer. Når vi kan møtes igjen legger vi til rette for at alle kan gjennomføre praksis med egne grupper på feltet.

Vi ønsker at du skal ta kurset av to grunner: 

 

  1. Du skaffer deg mer kompetanse og blir en bedre trener for barna våre.
  2. Heming er Kvalitetsklubb(les mer https://www.fotball.no/kretser/akershus/klubb-leder-og-trener/kvalitetsklubb/) og er avhengig av kompetanseheving blant frivillige for å stille sterkere. Dersom vi kommer videre vil vi få flere fordeler som kommer klubbens medlemmer til gode.

Når det er sagt har vi selvfølgelig stor forståelse for at dere nå har barna hjemme og at det er mye å gjøre på alle fronter. Vi forventer derfor ikke at de som har for mye i fanget gjør dette nå!

Hvis du allikevel tenker at dette er noe du vil gjøre følger du denne oppskriften for å komme i gang med nettkurset. Send mail eller ring om du opplever utfordringer.

Velkommen til Grasrottreneren, delkurs 1,  e-læringskurs hos Heming Fotball

Når vi møtes og tidspunkt for praksis kommer vi tilbake til når vi vet mer om situasjonen vi lever i.

Her kommer den praktiske informasjonen dere trenger for å komme i gang med modul 1:

  1. Du må ha en Min idrett-bruker for å få tilgang til e-læringen. Dersom du ikke har bruker, så kan du opprette det på https://minidrett.nif.no/
  2. Gå til https://ekurs.nif.no/ og logg på med ditt brukernavn og passord fra Min idrett.
  3. Velg følgende fra nedtrekksmenyen på toppen: Særforbund –> Norges Fotballforbund –> NFF Grasrottrener –> Delkurs 1
  4. Under egenpåmelding må du oppgi følgende nøkkel: NFFOsloHemingmars20
  5. Start kurset: les, lær og svar på spørsmål på alle leksjonene + hjemmeoppgave før første praksisøkt.

 

einarhoved 2018-10-26 11:31:50

SAMARBEIDSPARTNERE
HEMING FOTBALL