Hilsen fra hovedstyrets leder

Hovedstyrets leder Peder Nergaard har skrevet en hilsen til alle Hemings medlemmer.

2020-03-20
einarhoved

Kjære Heming-medlem!

Jeg trodde aldri vi skulle havne i denne situasjonen og jeg trodde aldri vi måtte stenge ned. Men nå er vi alle bedt av helsemyndighetene å holde oss mest mulig hjemme, Hemingbanen med alle anlegg er stengt og for første gang siden krigen har Heming måttet stoppe alle aktiviteter og treninger på alle arenaer. Det er virkelig ikke til å tro!

Men selv om alt er stengt og det ikke er noen fellestreninger, så står ikke Heming stille. For mange grupper lages det individuelle treningsprogram, det er streams fra egne økter og vi håper at så mange som mulig klarer å holde seg aktive i den nye hverdagen ved egen hjelp, eller ved fjernhjelp fra trener eller treningspartnere.

I Heming har vi dessverre måttet permittere veldig mange av våre dyktige trenere og øvrige flinke ansatte. Dette er en svært beklagelig situasjon og ingen enkel avgjørelse, samtidig er det viktig for å sikre at det er et Heming der når vi kommer igjennom denne perioden. Vi håper at permitteringene blir kortvarige og at vi snart er i gang igjen!

Vi går nå gjennom driften av idrettslaget på alle måter for å se hvor vi kan spare penger. De som fortsatt er på jobb bruker tid til å forberede kommende sesonger og aktiviteter, så vi er klare til start så fort vi får anledning! Og vi tar igjen etterslep av mindre vedlikehold og utfører renhold. 

Jeg må også få gjenta følgende melding som lå på vår Facebook-side:

«Det kommer inn meldinger om at det er mange som bruker Hemingbanen. Fotballavdelingen ber alle ta ansvar i tiden som kommer. Det er IKKE greit å være sammen med andre på banen! Vennligst respekter dette!»

Det er kun trening én og én som gjelder, og alle må holde avstand til hverandre! Vi må alle ta et kollektivt ansvar for å redusere smittespredning! I den nye hverdagen er det lurt at «vi tenker selv», selv om mange aktiviteter fortsatt er tillatt på eget initiativ. Bruk hodet!

I skrivende stund er det fortsatt skiføre i marka og det kjøres spor hver dag flere steder. Tidvis kan det også se ut som Wyller er åpen, hver ettermiddag er det godt med folk i bakken. Imidlertid er nok dette randonee-entusiaster som nå kan bruke hele bakken. Men det er sikkert at det går mot vår og med så lite snø som ligger, så varer nok ikke denne vinteren så lenge. Men marka vil alltid være der og vi er heldige som har den så nær!

Det tar nok litt tid, men la oss se frem til åpne baner og anlegg inne og ute, med barn og voksne i full aktivitet. Alle gleder seg til vi igjen har fulle arenaer, renn og cuper. Dugnadsånden i Heming er imponerende stor og jeg er ganske sikker på at den vil trengs for å få i gang alle aktiviteter, eller ruste opp avdelingenes økonomi. Gjenbruk og arv av utstyr kommer til å være viktigere enn noen gang!

Alle nye påmeldinger til aktivitet er satt på vent, og den ukentlige epost-hilsen med utestående treningsavgifter kommer heller ikke. Vi ber likevel de medlemmer som ikke har betalt årskontingenten for 2020 til idrettslaget om å logge seg inn på www.heming.no og ordne med det. Der finner du også ubetalte treningsavgifter for den aktiviteten som har vært frem til vi stengte. Kontakt kontoret@heming.no hvis du er usikker på noe.

I Heming har vi 5600 medlemmer som vi skal ta vel imot, - vi gleder oss til å se dere og vi ser frem til å ønske dere velkommen tilbake! Jeg benytter anledningen til å takke alle medlemmer, frivillige, trenere, sponsorer, ansatte og administrasjon for at dere står i det med oss.

Hemingland, 19. mars 2020

Peder

 

 

einarhoved 2018-10-26 11:31:50

SAMARBEIDSPARTNERE
HEMING FOTBALL