Hva skjer i Heming Fotball?

Oppdatering fra fotballavdelingen.

2020-03-24
andrenh

Fotballavdelingen permitterer trenere midlertidig.

Også fotballavdelingen har måttet del-permittere faste trenere. Det er viktig å understreke at vi har all grunn til å tro at vi får med alle når vi igjen er klare til å sette i gang med aktivitet på Heming. Trenerne skal i mellomtiden følge opp foreldre og spillere med spørsmål om hvilke aktiviteter som er hensiktsmessige i denne perioden vi nå er inne i.

 Egentrening

Selv om Hemingbanen er stengt og det er usikkert når vi kan kommer i gang igjen med organisert fotballtrening, er det viktig at vi holder oss i form. På denne måten vil vi være godt forberedt til treninger og kamper når sesongen kan gå i gang.

 Alle trenere har fått tilsendt forslag til treningsprogram, så spør trenerne dersom dere trenger inspirasjon. Vi vil også oppfordre dere som har lyst til å gjennomføre egentrening live på facebook eller instagram for deres grupper om å gi beskjed om dette. Dette kan gjøre det morsomt å trene sammen, selv om dere må være på forskjellige steder. Treningen må kunne gjøres på liten plass med lite utstyr.

 

 Bruk av Hemingbanen

Hemingbanen er stengt og alle andre kommunale anlegg i den kommende tiden. Det er derfor ikke greit at grupper drar ned dit for å spille sammen, men egentrening enkeltvis er ok – også foreldre og søsken sammen. Vi oppfordrer til kreative løsninger og håper mor og far lar det være greit å spille fotball inne, i hagen eller i oppkjørselen i denne perioden.

einarhoved 2018-10-26 11:31:50

SAMARBEIDSPARTNERE
HEMING FOTBALL