Aktivitet på Hemingbanen i påsken

Det kommer stadig ny informasjon fra myndighetene og det er helt klart at det nå er åpent for aktivitet på Heming, innenfor retningslinjene fra helsemyndighetene. 

2020-04-03
andrenh

Det er likevel fortsatt mye usikkerhet rundt hvordan type aktivitet som er greit og hvilken rolle klubber bør ta for å organisere aktivitet på banene. I den kommende uken kommer Heming Fotball til å ha anlegget åpent for trening innenfor retningslinjene fra helsemyndighetene.

  • Maks 5 i grupper.
  • Minst 2 meter mellom alle som er tilstede.

Vi kommer tidvis til å ha trenere på banen mandag- onsdag for å forsøke å bidra til at reglene om smittevern blir fulgt. Det betyr ikke at vi tar et ansvar som gjør at barna kan sendes til Heming for barnepass. Derimot oppfordrer vi alle barn som skal spille fotball til å ha med foreldre som følger opp at aktiviteten gjøres innenfor de gjeldende retningslinjene. Er dere i tvil om det egentlig er plass til å være på banen ber vi dere la være. Vi oppfordrer også våre dyktige foreldretrenere om å hjelpe oss med å styre aktiviteten på en god måte.

Hvilken aktivitet anbefaler vi?

Det er ikke greit med spill eller andre aktiviteter som gjør at man kommer tett på hverandre. Vi anbefaler:

  • Triksing.
  • Dribleløyper og all mulig form for føring av ball.
  • Pasninger med maksimalt 4 andre. Vær nøye med at ikke mange bruker samme utstyr og at ingen tar på ballen som brukes.
  • Spenst, hurtighet, styrke, løping.

Noen tips til konkrete øvelser med ball:

 

Bruk av utstyr: 

Anbefalingene fra myndighetene er uklare, men det er tydelig at man ikke skal ta på samme utstyr. Det anbefales også at man skal unngå å bruke samme utstyr som andre. Vi anbefaler derfor alle å ha med egen ball og ikke dele utstyr med andre på banen.

Hva skjer etter påske?

Enn så lenge vet vi lite om hva vi kan iverksette av organisert aktivitet etter påske. Det er varslet ny informasjon fra regjeringen som kommer til å gi videre føringer for oss ila kommende uke. Vi oppdaterer våre medlemmer så fort vi vet mer!

 

Ønsker alle en fornuftig og trygg påskeuke med god aktivetet!

einarhoved 2018-10-26 11:31:50

SAMARBEIDSPARTNERE
HEMING FOTBALL