September Nyhetsbrev

September nærmer seg slutten og med det tar vi muligheten til å oppsummere måneden samt se fram mot hva som kommer.

 

2023-09-30
Vildering

September nærmer seg slutten og med det tar vi muligheten til å oppsummere måneden samt se fram mot hva som kommer.

 

Hva har skjedd i september?

Cuper:

Flere Heming-lag spilte cuper denne høstmåneden. Vi hadde hele tre lag på Stjernecup i forskjellige aldersklasser og fikk med en andreplass i G12 klassen. Her stilte AKA+ Grønn med lag hvor Helene tok muligheten og briljerte i mål. G11 deltok også i cupen og viste fram mye bra fotball som resulterte i en tredjeplass.

 

G13-2 deltok i Holmen Breddecup og dro i land en bronse den solfylte høsthelgen. Sterk prestasjon fra gruppa som viser utrolig samarbeid og treningsvilje.

 

Camper:

I september arrangerte Heming Extra to camper, driblecamp og speedcamp. Mer informasjon om disse finnes på hemingextra.no. Med gjestetrenere, sol, ivrige fotballspillere og Hemings dyktige trenere på felt ble begge helgene en braksuksess. 

 

Seniorkamper:

MSA har kjempet hardt i september og tross mange tøffe oppgjør holder de seg fortsatt i kampen om opprykk i 4. divisjon. Det er fire kamper igjen og Christiania BK leder med tre poeng. Mange muligheter for gutta å ta poeng samt flere muligheter for Christiania å droppe poeng. Håpet lever videre, men de trenger all støtte i de siste kampene i serien.

 

DSA gikk inn i måneden med 6 poeng og nedrykksplass. De går ut av måneden med 15 poeng etter tre strake seire og plassen over nedrykkslinja. Enorme lagprestasjoner og uendelig med «fighter»-mentalitet gjør at jentene nesten er klare for 4. divisjon til neste år også. Med fire poeng klaring ned til lagene under og to seriekamper igjen er det ingenting som er avgjort enda.

 

Utvikling av Hemingbanen:

Klubben vokser i alle ender som gjør at nytt klubbhus med fotballbaner og diverse skal komme på Hemingbanen. Les mer i artikkelen til Akersposten her: https://www.akersposten.no/bydelsutvalget-gir-sin-tilslutning-til-ny-fotballhall/s/5-142-125674?fbclid=IwAR04MWdBMwuG7-Do9ji_CW9gpnizQ-Wax2xU9fv-i8xs0cnTVSmlS8rKOH8

 

Torshov Sport hadde bakgårdssalg for alt av fotball- og løpeutstyr. Det er fortsatt mer utstyr igjen så ta turen til Torshov for å skaffe alt som trengs til den kommende vintersesongen.

 

Hva skjer i oktober?

Oktober markerer den siste måneden med sommertreninger og seriespill. Dette betyr at divisjoner avgjøres, lagene gjør seg klare for vinteren og at et skifte skjer mot slutten av måneden.

 

Påmelding AKA og AKA+:

Det kommer nye påmeldinger til AKA og AKA+ for vintersesongen. De vil starte opp treninger fra 1. november og påmeldingene blir lagt ut så fort som mulig. Disse vil komme via Rubic så hvis du eller ditt barn ikke har en bruker enda, så gå inn på vår hjemmeside og lag dette for å være helt klar. Vintersesongen gjelder fra 1. november til påskeferien. Linkene er ikke lagt ut enda men de kommer snart så hold utkikk etter dem!

 

Fotballkiosken:

Slutten av september hadde J13 kiosk på Hemingbanen til inntekt til deres lag. Dette opplevdes som en suksess og et godt tiltak for både foreldre og spillere. Det kommer flere dager med fotball-kiosk i oktober slik at lagene kan tjene inn noen ekstra kroner til sine kommende cuper og treningsleirer. Dette er datoene hvor fotball-kiosken er åpen i oktober:

14.10: J17-R

21.10: J13

23.10: G13-1

28.10: G13-1

 

 

Camper:

Oktober har også flere gamle kjenninger og nyheter når det kommer til camper. Heming Extra har flere tilbud til alle slags spillere. Påmeldingene ligger ute på hemingextra.no hvor man kan også lese mer om detaljene, tider og innhold i campene. Noen ordentlige godbiter så ta en titt!!

Just for Girls camp 14. - 15. Oktober

Keepercamp 21. – 22. Oktober

VM camp 28. – 29. Oktober

 

Cuper:

Er også flere ulike cuper som kommer i oktober. Både OBOS miniliga og Nordstrand velkommen til fotball cup samt noen utenlands cuper for både gutter og jenter 2010. For påmelding til cupene for de yngste kontakt aleksander.gullhaug@heming.no. Oppdateringer fra utenlandscampene kommer fortløpende. J13 tar turen hele veien til Mallorca for å spille mot kjente europeiske lag mens G13 tar turen til Lithauen. Følg med på Facebook for oppdateringer fra begge lagene.

OBOS miniliga:

14./15. Oktober Ullern Frist: 4. oktober

22. oktober Røa Frist: 11. oktober

Nordstrand VTF cup (2015-2016) Frist: fortløpende Dato: 21. – 22. oktober

 

Seniorkamper:

Oktober er en avgjørende måned for begge seniorlag og med det trengs så mye support som mulig. Se under for kampene begge lag har i oktober og før dem inn i kalenderen.

 

10.10 MSA mot Fagerborg Borte kl. 20:15

17.10 MSA mot Grüner Hjemme kl. 20:15

23.10 MSA mot Asker Hjemme kl. 20:15

31.10 MSA mot Holmen Borte kl. 20:15

 

08.10 DSA mot Asker/GUI Hjemme kl. 20:15

15.10 DSA mot Gamle Oslo Borte kl. 20:15

** Semifinale i Oslomesterskapet mot Oldenborg blir oppdatert når dato satt**

einarhoved 2018-10-26 11:31:50

SAMARBEIDSPARTNERE
HEMING FOTBALL