Nyhetsbrev Oktober

Nyhetsbrev oktober med det som har skjedd på Heming Fotball denne siste måneden. 

 

2023-10-31
Vildering

Påmelding AKA og AKA +:

Påmelding til AKA og AKA+ er godt i gang når Vinter 1 perioden settes i gang 1. november. Dette betyr ikke store endringer i treningshverdagen med samme tider som sommersesongen, men påmeldingen gjør det enklere å velge dager (AKA). Alle påmeldingene skjer via Rubic, slik som det har vært i sommersesongen og lenkene kan finnes på hjemmesiden og har blitt sendt ut på e-post.

 

Kullene som er på AKA fra og med Vinter 1 sesongen er 2012-2017 hvor 2016 og 2017 også har tilbud innendørs. Kullene som er på AKA+ fra og med Vinter 1 sesongen er 2012-2015.

 

AKA: https://www.heming.no/Fotball/Sidemeny/Barnefotball-8-12-ar/AKA/Pamelding.html

AKA+: https://www.heming.no/Fotball/Sidemeny/Barnefotball-8-12-ar/AKA_.html

 

Serieslutt:

Oktober markerer slutten på den vanlige serien for alle våre lag. Vi har sett mange lag i aksjon med flere gode resultater. Vi har masse aktivitet på banen for alle aldre og alle ferdighetsnivåer og har hatt rett over 100 lag med i seriespill. Det brede tilbudet vi har her på Heming er mye takket de ansatte, men aller mest dugnadsånden hos alle foreldretrenere og lagledere.

 

Det er fortsatt mye aktivitet framover med Oslomesterskapsfinaler, Luxcup, regional kvalifisering og mer.

 

Sone/krets representasjon:

Oktober er også måneden for sone og krets uttak for de yngste. Etter nominasjon fra klubb, drar de på uttak og deretter får klubben beskjed om hvilke spillere som skal få dra nytte av dette tilbudet. Vi har både spillere og trenere som deltar på dette tilbudet fra Landslagsskolen som kommer til å trene med de beste spillerne, på dette tidspunktet, i Oslo kretsen gjennom vinteren.

 

Vi har også hatt to spillere på J15 kretslaget for Oslo som bidro til deres seier i Torshov Elite Cup. Spillerne var Julie Steen og Live Haukenes som har spilt for J17-Regional denne sesongen.

 

Det er også tidligere Heming spillere som gjør det bra på landslagsnivå i oktober. Maria Kroken (byttet fra Heming tidligere i år) har spilt på J15 landslaget gjennom sesongen og Cathinka Tandberg (tidligere Heming spiller f. 2004) fikk sin A-landslagsdebut i sist landskamp mot Frankrike.

 

Cuper:

Det har vært cup-aktivitet i oktober også. Høydepunktene var nok våre 2010 kull som har i Vilnius (G13-1: Ateitis Cup) og i Mallorca (J13-1: East Mallorca Cup). Begge lag møtte god motstand mot europeiske klubber og kan fortelle at motivasjonen inn mot vintersesongen aldri har vært høyere.

 

Camper:

Det har vært opptil flere camper i løpet av oktober som er blitt arrangert av Heming Extra.

 

Først ut var Just for Girls hvor jentene sto i fokus. Campen ble ledet av Olegs med rundt 20 jenter i oppmøte. I normalt campformat (2 økter lørdag og to økter søndag) var teknikk og samspill i fokus blant medspillerne. Vi fikk såpass mye god tilbakemelding at det er en ny Just for Girls camp for 2014/2015 kullene 18. og 19. november.

 

Deretter kom Keepercamp med gammel landslagskeeper Rune Almenning Jarstein for tur. Med rundt 40 påmeldte keepere var det fullt kjør på Hemingbanen denne helgen. Lørdag og søndag var det vanlig campformat med dobbel økt for de yngste, men ungdomskeeperne i klubben fikk også sjansen til å delta i egne ungdomsøkter fredag og lørdag. Rune var involvert i øktene med keepere fra Heming og andre klubber og tilbakemeldingen var positiv blant spillere, trenere og foreldre. Til tross været ble det en fin helg og takk til Rune og Møller Eiendom med deres bidrag til campen.

 

Til sist i oktober var VM camp, årets muligens største camp med over 80 deltakere. Med pakket innhold med Fair Play i fokus ble det en strålende helg med mye kampspill og VM turnering på søndagen. Mer informasjon om campen kan leses her: https://www.hemingextra.no/vmcamp2023

einarhoved 2018-10-26 11:31:50

SAMARBEIDSPARTNERE
HEMING FOTBALL