Nyhetsbrev Februar

Da går vi inn i Mars og siste måneden med vintersesongen før serien starter allerede 3. april for noen lag. Februar bestod av opptrappet aktivitet for de fleste ungdomslagene som gjør seg klare til seriestarten.

2024-03-01
Vildering

Da går vi inn i Mars og siste måneden med vintersesongen før serien starter allerede 3. april for noen lag. Februar bestod av opptrappet aktivitet for de fleste ungdomslagene som gjør seg klare til seriestarten.

Starten av februar var fylt med ny runde med sprengkulde som flere lag vurderte som for kaldt å trene. Grensen i barnefotballen er teknisk sett -13 grader men med Hemingbanens spesielle utforming gjør kulden spesielt kald. Store snøfall prøvde også å sette en stans for aktiviteten men grunnet mye bra måkearbeid og kreative økter så klarte flere lag å spille i store snømengder. Vinterferien kom og satt en stopper for det kalde været og mildværet kom til Hemingbanen. Den siste uken i februar så har banene vært grønne og myke og det har vært perfekte forhold til å spille fotball i.

Februar bydde på aktivitet på Hemingbanen men også for Heming-lag rundt om i verden. Vi fikk besøk fra noen svenske lag i treningskamper for G2009 årgangen. Flere lag har spilt treningskamper på Hemingbanen og seniorlagene har startet oppkjøringen inn mot sesongstarten med fine kamper mot gode motstandere. I vinterferien dro G2009 treningsgruppe 1 på treningsleir til Spania som de har tjent inn dugnadspenger gjennom vintersesongen. G2010 treningsgruppe 1 var i Sverige i starten av vinterferien og flere lag kjørte treninger på Hemingbanen gjennom ferien!

Mars byr på mer aktivitet på Hemingbanen og mer aktivitet for flere av lagene. Første helgen i mars skal J2010 og G2011 arrangere Arctic Vinterliga samt med flere lag som starter med treningskamper. Andre helgen i mars skal G2010 kjøre sin andre runde med Arctic Vinterliga med kamper fra starten av dagen til banens stengetider. Siste helgen før påskeferien skal J2014, J2010 og AKA-lagene til G2013 og G2014 kjøre kamper. Hemingbanen er fylt med aktivitet framover men ikke bare i helgene. Senior herrer skal spille NM Kvalifisering tirsdag 12. mars kl 19:00 på Hemingbanen mot Fagerborg.

Mars avsluttes med påskeferie og en restart på sesongene i fotball-verdenen. Sommersesongen begynner rett etter påske i april. Da kommer nye treningstider og seriespillet starter for fullt. Terminlistene for alle lagene kan finnes på fotball.no og treningstidene kommer før påsken.

einarhoved 2018-10-26 11:31:50

SAMARBEIDSPARTNERE
HEMING FOTBALL